A héten várható egy Starfield-bemutató

  • Írta: pandaril
  • 2023. február 27.
  • Pletyka
Link másolása
Több forrás is állítja, hogy a héten kap a játék egy önálló bejelentő show-t, bár hivatalos források még nem erősítették ezt meg. Nem kizárt, hogy megjelenési dátumot is mondanak.

Több újságíró is megosztotta Twitteren, hogy még a héten várható egy önálló bejelentő show-műsor a Starfieldhez. A játék hivatalos weboldalán nem szerepel még hivatalos infó erről, illetve a bennfentesek sem adtak meg pontos dátumot.

A Bethesda játéka PC-re és Xbox Series X/S-re fog érkezni, és a legutóbbi Developer Direct alkalmával is számított rá mindenki, hogy további infókat osztanak meg a játékkal kapcsolatban, azonban a Bethesda részéről akkor a The Elder Scrolls Online legújabb kiegészítőjéről érkezett bemutató.

5.
5.
csoki0619
4.
4.
hedzsooo
#1: Az eddig latottak alapjan TPS+FPS, mint pl. a TES, The Elder Scrolls jatekokbol is ez mar megszokott, toluk, v. ugye pl. vmi Fallout reszek is potyogtak mar toluk. :)

Bizonyos esetekben gondolom TPS, mas esetekben + az FPS nezet lesz az elonyos. Illetve igazabol jatekosa is valogatja, h ki mit reszesit elonyben.

Annyi biztos, hogy a modderek ezt is elegge komolyan kezelesbe veszik majd, szoval nalam ez is (mint mindig) PC-re lesz meg...

Aztan meg majd meglatjuk, puding probaja ugy is az eves.
Nalam iden 2 jatek csak van elovetelben: Starfield, + Baldur's Gate 3.
Ezekkel egyedul mar el is lennek iden, egyik sem 5-6 oras jatek lesz, az is tuti...
3.
3.
Kamukaze
1.
1.
Shao Kahn
A starfield tulajdonképpen FPS vagy TPS lesz?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...