Még meg sem jelent, de már most őrülten népszerű a Honkai: Star Rail

  • Írta: szlav
  • 2023. március 27.
  • Érdekesség
Link másolása
A Genshin Impact fejlesztőinek új játéka csak áprilisban jelenik meg, a legutóbbi előzetes után azonban elözönlötték a játékosok az előregisztrációt.

Úgy néz ki, hogy a Genshin Impact elsöprő sikerét a miHoYo következő játéka, a Honkai: Star Rail is meg fogja ismételni. Miután néhány nappal ezelőtt egy friss előzetessel jelentkezett a sci-fi környezetbe ültetett akció-szerepjáték, a játékosok teljesen elözönlötték az előregisztrációs portált. Máris több mint 8 millió felhasználó végezte el az előregisztrációt, pedig áprilisban még csupán a PC-s verzió kerül a nagyérdemű elé.

Habár a PlayStation-konzolokra és mobilra szánt verziókra még várnunk kell egy darabig, az előregisztrációs folyamatot érdemes minden leendő játékosnak elvégeznie, hiszen ezzel ingyenesen feloldhatjuk a Star Rail Pass első szintjeit, illetve kapunk egy avatárt, némi kreditet és egy 4 csillagos karaktert, Servalt is.

Az pedig hamarosan kiderül, hogy a Honkai: Star Rail lesz-e olyan szórakoztató, mint az elődje. A free-to-play játék április 26-án jelenik meg PC-n, valamivel később pedig befut PlayStation 4-re, PlayStation 5-re és mobilplatformokra is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...