Ada Wong DLC-re utaló nyomok vannak a Resident Evil 4 fájljai között

  • Írta: zoenn
  • 2023. március 27.
  • Pletyka
Link másolása
Érthetetlen módon kimaradt a remake-ből a Separate Ways mód, amelyben magát, Ada Wongot irányíthattuk az eredeti játékban. Ám az adatbányászok felfedezték, hogy hamarosan DLC-ként megkapjuk majd.

Egy éles szemű adatbányász felfedezett egy utalást a Resident Evil 4-remake fájljai között a Seperate Waysre, ami arra utal, hogy már készül az Ada Wongra koncentráló DLC a játékhoz. A Resident Evil Central meg is osztotta a felfedezést, amely egy "The Another Order" nevű mappa a Chainsaw demó és a Mercenaries mód fájljai között.

Mint ismert, The Another Order volt a neve annak az extra játékmódnak Japánban, amit mi itt Európában The Separate Waysnek ismerünk, ha már játszottunk az eredeti, 2005-os játékkal. Sajnos ez a mód nem szerepelt a remake-ben, de a Capcom ezek szerint nem mondott le róla, később egy DLC-ben élesíthetik az alapjátékkal egy időben játszódó, Wong kisasszonyra koncentráló történetszálat.

2.
2.
GAMEROD
Nem tartom kizártnak a DLC-t, bár Ada téma nem kötött le a 6-ban sem de elképzelhető hogy tolnak valamit Ada szemszögéből. Ezekről az adatbányászokról pedig annyi, hogy soha nem jött be a jóslatuk.
1.
1.
Nothing
Az Assignment Ada benne van?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...