Street Fighter 6 - a hétvégén indul a nyílt béta!

  • Írta: szlav
  • 2023. május 16.
  • Korai verzió
Link másolása
A Capcom a hétvégén tartja a Street Fighter 6 nyílt bétatesztjét. Nyolc harcos és egy sor izgalmas játékmód várja majd a széria szerelmeseit. Lássuk, hogy mire számíthatunk a próbakör során!

Ha szeretitek a verekedős játékokat, akkor ezen a hétvégén mindenképpen érdemes lesz lecsekkolnotok a Street Fighter 6 nyílt bétáját! Korábban már említettük, a friss beharangozó videókkal azonban újra elmondjuk, hogy a május 19-től 21-ig tartó próbakör PC-n, Xbox Series X/S-en és PlayStation 5-ön egyszerre fut majd, ráadásul egymással is megküzdhetnek majd a különböző platformok játékosai.

Ízelítőnek pedig egészen masszív lesz ez a bétakör, hiszen nyolc karakter és egy rakás játékmód kap helyet benne. Játszható lesz Luke, Jamie, Chun-Li, Juri, Kimberly, Guile, Ryu és Ken, játékmódok terén pedig a Ranked és Casual online meccsek, a Battle Hub mérkőzései, az Open Tournament, az Extreme Battle, a Game Center és a Training Mode is elérhetőek lesznek. Ez bőven elég ahhoz, hogy eldöntsük, megéri-e leszurkolni a teljes verzió árát.

A Street Fighter 6 bétája tehát ezen a hétvégén, a teljes játék pedig június 2-án érkezik PC-re, Xbox Series X/S-re és PlayStation 5-re.

1.
1.
Zelgadis187
Nem értem miért nem lehet normálisan leírni ennél a játéknál azt hogy melyik gomb mit csinál. Biztos velem van a baj de ez miatt soha nem tudtam egyik résszel se játszani 10 percnél tovább.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...