SGF 2023: Akcióban a Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name

  • Írta: szlav
  • 2023. június 8.
  • Videó
Link másolása
A Yakuza-játékok melléksztorija már szivárgott egy jót a délelőtt, a történetbe és játékmenetbe betekintést engedő előzetes azonban így is nagyot ütött.

Habár reggel már néhány képpel egyetemben kiszivárgott a Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name megjelenési dátuma, most hivatalosan is megerősítést nyert a dolog. Március 9-én érkezik Kazuma Kiryu története, aki új néven, Joryuként kap új megbízást. A Yakuza 6 és 7 közt játszódó anyag a játékmenetét tekintve is visszatér a korábbi számozott szériához, hiszen újra valós idejű lesz a bunyózás.

 

A Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name tehát november 9-én érkezik PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

3.
3.
duxyd3
https://www.youtube.com/watch?v=oH3wFD74QJQ

Újabb részletek a játékkal kapcsolatban

[Élő]
2.
2.
Doomsayer
#1: Tegnap délután még én is agyaltam rajta, hogy leírjam-e ugyan ezt, de nem akartam túl negatív lenni azoknak, akik örülnek... viszont egyetétek. Azért volt 6db Yakuza rész és már az is össze-vissza volt húzva és nyújtva. Látszik rajta, hogy a felét meg sem akarták volna feltétlenül csinálni. De azért sikerült mindig valami új elmesélni valót találni és a végére totál lezárni az egészet. Utána még ott volt a stílusban a Judgment és ott van a Lost Judgment, ha valaki ugyan azt akarja tolni még mindig a PS2-es idők óta. Tényleg, nagyon jó játék mind a kettő, ahogy az egész Yakuza sorozat minden része is. Aztán ugyan úgy, ahogy mondod, a 7. részben is feltűnik Kiryu meg Majima, ami bár már nem feltétlenül illik oda, de tisztelgésnek és fanservice-nek elment, maga a játék meg zseniálisan jó volt... De már a 8. rész meglévő announcement videója is megint Kiryu... Már semmi értelme nincs és biztos vagyok benne, hogy nem a stúdió akarta ezt, hanem a kiadó... Na most meg itt van ez az aktuális Gaiden. Persze jól néz ki, meg biztos jó is lesz, de így csak megutáltatni lehet az egészet az emberekkel.
1.
1.
Ooorky
El kellene már engedni Kiryu-t, 6 résszel kapott egy közepesen gyenge lezárást a története, 7 részben még át is adta stafétát az új hősnek...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...