Így festett a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 korábbi, törölt buildje

  • Írta: szlav
  • 2023. június 10.
  • Videó
Link másolása
Jelenleg abban sem vagyunk biztosak, hogy a vámpíros szerepjáték valaha meg fog jelenni, az viszont tény, hogy korábban már léteztek egészen kidolgozott, játszható buildjei. A frissen kiszivárgott videó fél órát mutat ebből.

A Bloodlines 2 fejlesztése lassan vetekedhet a Dead Island 2 szenvedésével, abban pedig csak reménykedünk, hogy végül a vámpírok is olyan happy endet kapnak, mint a Dambuster zombijai. Jelenleg azonban nem túl biztató a helyzet. A napokban számoltunk be arról, hogy a Paradox Interactive teljes pénzvisszatérítést biztosít a régóta várt szerepjáték előrendelőinek, hiszen annak megjelenése még kilátásban sincs, a fejlesztés menetéről pedig jóformán semmit nem tudunk.

Néhány évvel ezelőtt azonban úgy tűnt, hogy minden rendben lesz, számos bemutatót, gameplay felvételt és egyéb anyagot tettek közzé az akkori fejlesztők. A Hardsuit Labstől azonban 2021 elején elvették a játékot, ennek következtében pedig a teljes projekt majdnem a kukában landolt. A pillanatnyi állás az, hogy a Paradox továbbra is kitart a játék mellett, jelenleg azonban azt sem tudjuk, hogy miféle stúdió fejleszti azt.

A Vampire: The Masquerade-franchise nagy dobásnak szánt játékát tehát sok titok (és valószínűleg annál is több fiaskó) övezi. Ma pedig némi okot kapunk a vágyakozással kevert katasztrófaturizmusra, egy orosz YouTuber ugyanis feltöltött közel félórányi anyagot a Bloodlines 2 egyik korábbi buildjéből. Az biztos, hogy ebben a formában a játék sosem fog megjelenni, de a felvételek a nem túl jó minőség ellenére is érdekesek.

Ti mit gondoltok? Láttok még rá esélyt, hogy talpra áll a projekt? Ahogy említettük, a Dead Island 2 bebizonyította, hogy létezhetnek még csodák.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...