Augusztusban forgatják a Minecraft-filmet Jason Momoával

  • Írta: szlav
  • 2023. június 26.
  • Cooltúra
Link másolása
Régóta rebesgetik a Minecraft-film érkezését, most azonban eljött a pillanat! A kockavilágban játszódó mozifilm forgatása augusztusban, Új-Zélandon kezdődik meg, a főszereplő pedig Jason Momoa lesz.

Khal Drogo, Aquaman és... Steve? Oké, egyelőre még nem tudjuk teljesen biztosan, hogy kit alakít majd Jason Momoa a Minecraft: The Movie-ban, de a tipp elég erősnek tűnik. Az biztos, hogy a hawaii-i színész kiemelt szerepben tűnik majd fel a filmben, és igazából az sincs kizárva, hogy ő adja majd az Ender Dragon hangját - a KFTV-től ugyanis megtudtuk, hogy a film az éjsötét sárkány álmokfutását és a vele szembeszálló hősök történetét viszi majd vászonra.

Habár a premierdátumról még korai beszélni, hiszen a jelen állás szerint csak 2025 párilisában kerülhet moziba a produkció. Az azonban már fix, hogy a forgatás idén augusztus 7-én veszi kezdetét, mégpedig a festői Új-Zélandon.

A film mögött egyébként akadnak bőven tehetséges szakemberek: a rendezői székben Jared Hess, a Napoleon Dynamite direktora ül majd, de a Dűne producere, Mary Parent és az új Godzilla és King Kong-filmek producere, Roy Lee is a fedélzetre került.

2.
2.
wolfwarrior
Hát, ha fél órája nevetsz rajta, ki tudja, lehet olyan rossz lesz hogy az már jó, és legalább vicces lesz abból a szempontból. Amúgy igen valszeg kis befektetésü cashgrab lessz.
1.
1.
Spazz Maticus
..."Minecraft-filmet Jason Momoával"...

És ezen röhögök már egy fél órája...

B@z'meg ezután mi jöhet még, Dino Park Tycoon film Nicolas Cage-el, vagy Civilization film Vin Diesel-el ? XD...

Meg lehet sértődni, de akik erre elmennek, azokat úgy mint a Galaxis Útikalauzban időnként begyűjteném, és kilőném az univerzum egy távoli pontjára.

Aki olvasta tudja hogy kiket és miért...XD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...