Destiny 2 - megvan Zavala parancsnok új hangja

  • Írta: pandaril
  • 2023. augusztus 11.
  • Homo Nobilis
Link másolása
Lance Reddick hirtelen halálát követően egy másik veterán videójáték szinkronszínész fogja megszólaltatni az ikonikus karaktert már a következő kiegészítőtől kezdve.

Tavasszal tragikus hirtelenséggel hunyt el Lance Reddick, akit számos filmből és sorozatból, és nem utolsó sorban videójátékból is ismerhettünk. Két legutóbbi szerepe az utóbbi kategóriában Zavala parancsnok a Bungie Destiny 2-jében, illetve Sylens a Guerrilla Games Horizon-játékaiban. A színész halálhírére úgy az egyes fejlesztők, mint a játékosok is megemlékezéssel reagáltak.

Azonban a játék nem ér véget, és bár nem volt könnyű feladat, megtalálták Zavala új szinkronhangját Keith David személyében. Az urat a Rick és Morty vagy a Kalandidők sorozatokból is ismerhetjük, de ha a játékoknál maradunk, akkor Anderson kapitányt (Mass Effect trilógia) és Thel' Valdamot (Halo) is ő szólaltatta meg.

A Bungie elárulta, hogy nem tervezik újra felvenni Reddick eddigi sorait az új színésszel, David várhatóan a jövőre esedékes The Final Shape kiegészítőtől kezdve lesz a karakter szinkronhangja. A változás kapcsán felmerülhet a kérdés, hogy a Guerrilla Games hogy oldja meg a helyzetet, hisz az ő játékukban Reddick nem csak hangját, de arcát is adta a karakternek.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...