A jelenlegi generáció legjobb startját produkálta az Assassin's Creed: Mirage

  • Írta: zoenn
  • 2023. október 12.
  • Biznisz
Link másolása
A Ubisoft örömmel újságolta el, hogy az Assassin's Creed: Mirage az eddigi legnagyobb újgenerációs premiert produkálta a darabeladások tekintetében. Nagyjából annyian játszanak vele, mint anno az Originsszel és az Odyssey-vel.

A Ubisoft rendkívül büszke arra, hogy az Assassin's Creed: Mirage az eddigi legnagyobb újgenerációs megjelenés a kiadónál a darabeladásokat tekintve. A kiadó szerint a játékosok száma összhangban van az olyan múltbeli sikeres premierekkel, mint amit az Origins és az Odyssey mutatott fel annak idején.

Érdekes, hogy pontos számadatokat nem közöltek a franciák, ám mindenképpen sikernek könyvelik el a Mirage elsőheti teljesítményét. Viszont néhány statisztikát már megosztottak velünk. Ezek szerint a játékosok 479 évet töltöttek Bagdad háztetőin parkourozva, 60 milliószor szinkronizálták az adott pályarészt a tornyok tetején, illetve 1,2 millió macskát simogattak meg az utcákon.

A Mirage egyfajta szerelmeslevél volt a sorozat korábbi részeihez, amiből kiiktatták a szerepjátékos elemeket és visszatértek a gyökerekhez, amiben a lopakodást és orgyilkosságokat tolták előtérbe.

A játék jelenleg PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re érhető el, ám 2024 elején várható az iOS-re szánt mobilos változat is.

4.
4.
KopyAti
#3: Jaja! Ezio kalandja volt akkor a játék kicsúcsosodása.
3.
3.
csoki0619
#2: Ha az első része állleejtős volt a számodra, akk kár h nem próbáltad a második részét és az azt követő 2 részt.
2.
2.
Merőkanál
Pedig épp ma néztem rá egy összehasonlító videóra az Origins részletesebben kidolgozottabb. Hozzáteszem én a legelső résszel játszottam anno X360 on az összes többi nekem ugyan az a kaptafa volt átskinezett Copy Paste hatás sokadik rókabőrnek tartom erős túlzással élve ugyanazt a játékot adják el azóta is pedig az első rész igazán állejtős volt a számomra …
1.
1.
crytek
Ha már a Crewnak nem igen jött össze..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...