A Marvel's Spider-Man 2 volt az Egyesült Államok legkelendőbb játéka októberben

  • Írta: Nyuszcica
  • 2023. november 15.
  • Toplista
Link másolása
A Marvel's Spider-Man 2 letarolta a mezőnyt: a múlt hónapban ez a játék volt a legkelendőbb az Egyesült Államokban. Ezzel a teljesítményével megelőzte a God of War: Ragnarök videójátékot is.

A PlayStation 5 exkluzív Marvel-kaland a Circana friss adatai szerint igazán jól teljesít a megjelenése óta: október hónapban minden játékot maga mögé kényszerített az Egyesült Államokban. Hétfőn kiderült, hogy a Marvel's Spider-Man 2 ringbe szállhat a Game of the Year címért is a Game Awards 2023-as gálaműsorán. Azonban egész éves szinten még bőven vannak ellenfelei: a Hogwarts Legacy, a Zelda: Tears of the Kingdom és a Madden NFL 24 is előrébb van a toplistán.

A Marvel's Spider-Man 2 kevesebb, mint 11 nap alatt több, mint ötmillió példányban kelt el, emellett a PlayStation Studios leggyorsabban fogyó játéka lett, amikor az első 24 órában több, mint 2,5 millió példányban kelt el. A Circana szerint a Spider-Man 2 nem csak darabszámban lett az első októberben, hanem a bejövő összeget nézve is élen jár. Csak így tovább! 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...