Kérdőíven érdeklődik a Blizzard, hogy mennyibe kerüljön a Diablo IV: Vessel of Hatred

  • Írta: osan
  • 2023. november 29.
  • Pletyka
Link másolása
A BlizzCon alkalmából bejelentették a Diablo IV első kiegészítőjét, a Vessel of Hatredet, és ugyan még nem tudjuk az expanzió pontos árát, de egy nemrég kiszivárgott kérdőívből kiderül, hogy akár 100 dollárunkba is fájhat majd a 2024 végén érkező toldás.

November elején tartották az idei BlizzCont, melynek keretein belül leleplezték egy bejelentővideóval a Vessel of Hatredet. Azt már elárulták nekünk, hogy milyen tartalmakra számíthatunk majd: kapunk egy új régiót, Kurastot, illetve egy eddig még nem látott kaszt is bekerül a játékba, a Spiritborn.

Nemrég a Belullar News nevű YouTube-csatorna osztott meg pár érdekes információt a készülő kiegészítővel kapcsolatban, köztük egy kérdőívet is, amelyen a lehetséges árazások láthatók. A videóban kiszivárgott információkról van szó, így több mint valószínű, hogy a Blizzard át fogja dolgozni még mind az árakat, mind a lehetőségekkel járó extra tartalmakat, de azért nézzük meg, hogy milyen opciók vannak: 50 dollár, 70 dollár, 80 dollár és 100 dollár. Mindegyik árkategória más és más extrákkal jár, míg az 50 dollár egy egyedi tárgyhoz biztosít hozzáférést, addig a 100 dolláros opció legendás tulajdonságokat old fel.

Úgy tűnhet, hogy kezd a pay-to-win vonalára lépni a játék, de reméljük, hogy a kiszivárgott információkra érkezett negatív rajongói visszajelzés kicsit észhez téríti a kiadót és átgondolják az üzleti tervet. A kiegészítőhöz még mindig nincs pontos megjelenési dátumunk, de 2024 vége még messze van.