Like a Dragon: Infinite Wealth - Kiryu bakancslistája

  • Írta: zoenn
  • 2023. december 10.
  • Videó
Link másolása
Nincs megállás Yakuza-fronton, hiszen január végén érkezik a Like a Dragon közvetlen folytatása, az Infinite Wealth. Ezúttal egy sztoritrailerrel jelentkezett a Sega, amely Kazuma Kiryu melléktörténetére összpontosít.

A Bakancslista című előzetes arról szól, hogy a sorozat régi főszereplője, Kiryu megbékél az életével, újra találkozik Makoto Date-tel, és felidézik régi barátaikat, mint például a Pocket Circuit Fightert a Yakuza 0-ból. Még a Yakuza 2-ből ismerős Kaoru Sayama is feltűnik benne egy cameo erejéig. A másik protagonistánk Ichiban Kasuga lesz.

A Like a Dragon: Infinite Wealth a sorozatban elsőként elhagyja Japánt, hiszen Honolulu városába látogat, amely több mint háromszor nagyobb mint az előző rész Jokohamája. Ráadásul olyan ismert színészek is feltűnnek benne, mint Daniel Dae Kim és Danny Trejo - Masataka Ebina és Dwight Mendez mellett. Előnyt élveznek tehát azok a rajongók, akik angol szinkronnal esnek neki a játéknak.

Már nem kell sokat várni a Like a Dragon: Infinite Wealthre, hiszen 2024. január 26-án végre boltokba került PC-n, PlayStation 4-en, PlayStation 5-ön, Xbox One-on és Xbox Series X/S-en - már az első napon bekerül a Game Pass kínálatába is!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...