Online co-oppal és karakter készítővel érkezik majd a Rise of the Ronin

  • Írta: osan
  • 2024. február 26.
  • Érdekesség
Link másolása
Kevesebb, mint 1 hónap és már mi is kipróbálhatjuk a legújabb, PlayStation-exkluzív szamurájkalandot, addig is viszont érdemes olvasgatni a játék FAQ-ját. Érdekes információkat is megtudhatunk.

Azt eddig is tudtuk, hogy PlayStation 5-exkluzív címként érkezik majd a Rise of the Ronin, így ne számítsunk arra, hogy PlayStation 4-re vagy egyéb rivális konzolokra ellátogat a játék a közeljövőben. Az is tiszta sor volt, hogy nyílt világot kapunk. Ezzel pedig le is tudtuk a játék oldalán található „Gyakran feltett kérdések” első 3 opcióját, most jönnek az érdekes részek.

Teljesen testre szabható karaktert ígérnek a fejlesztők, nemcsak a kinézetünket fogjuk tudni megváltoztatni, de a hangunkat is. Valószínűleg még érdekesebb, hogy lehet majd kooperálni, összesen 3 barátunkkal játszhatunk együtt a fő történet küldetései során. PvP nem lesz, vagyis arra nem lesz lehetőségünk, hogy egymást kaszaboljuk, viszont az MI-t biztos sokkal szórakoztatóbb lesz legyőzni csapatostul. Természetesen mint majd’ minden online aktivitáshoz, ehhez is kelleni fog PlayStation Plus-előfizetés.

A Rise of the Ronin március 22-én jelenik meg PlayStation 5-re. Eddig számos videót láthattunk a játékról, legutóbb például a harcrendszerrel ismerkedhettünk meg közelebbről.

1.
1.
huster14
Magyar felirat gondolom felejtős...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...