Már a jövő héten bejelenthetik a Ghost of Tsushima PC-s portját?

  • Írta: zoenn
  • 2024. március 3.
  • Pletyka
Link másolása
Egy szavahihető tippadó szerint már csak napok választanak el minket a Ghost of Tsushima PC-s változatának bejelentésétől. Nem csoda: a Helldivers II sikere után a Sony gyorsan rákapcsolhat a PC-s portok kiadására.

Március 5-én lehet a nagy nap, amikor fény derül a Ghost of Tsushima PC-s változatára. Legalábbis, az XboxEra munkatársa, Shpeshal_Nick erre utalt a legújabb tweetjében. Nem tűnik kacsának a dolog, lévén az úriember a legutóbbi State of Play szinte teljes egészét kiszivárogtatta, szóval tudja, miről beszél.

"Úgy hallom, hamarosan kapunk valamit a Ghost of Tsushima PC-s portjáról. Talán ötödike környékén?" - olvasható az X-posztban.

A Ghost of Tsushima PC-s változatáról már régóta pletykálnak, könnyen elképzelhető, hogy ez a nyitott világú akciójáték lesz a következő, ami PlayStationről Windowsra költözik. Főleg, hogy a Helldivers II sikere is bizonyítja, hogy nem érdemes a PC-seket sokáig kivonni a jóból, a jövőben még több first party anyag landol PC-n.

3.
3.
Doomsayer
#2: Erről a Helldivers 2-ről ez jut az eszembe:

https://www.youtube.com/shorts/n5DmDptYVSs
2.
2.
Trottenbauer
4 éves lesz a játék nyáron.Akárcsak a TLOU2.,amit szintén pletykálnak,és az első rész után nagy esély van annak megjelenésére.Tényleg nem kapkodják el,és csak a megrögzött pc-sek veszik meg ennyi idő után,de ha hamarabb adták volna ki,akkor sem fogyna több belőle kategóriákkal,mert ezek szóló,történetközpontú játékok.A Helldrivers 2. viszont totál multi,csökkentett áru,ahol fontos a minél korábbi kiadás,mert a játékosok hamar lemorzsolódnak,ha éveket késnek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...