Star Wars Outlaws - a leghalálosabb rohamosztagosok is szerepelnek a játékban

  • Írta: szlav
  • 2024. május 26.
  • Pletyka
Link másolása
A Ubisoft Forwards előtt tovább szivárognak a Star Wars Outlaws látnivalói. Egy screenshotnak köszönhetően már azt is tudhatjuk, hogy Kay Vess még a Rogue One-ból ismerős Death Trooperekkel is felveszi a harcot.

A Ubisoft nyitott világú Star Wars-játékában a galaxis bűnszervezetei és az ő zsoldosaik, fejvadászaik jelentik majd a legnagyobb veszélyt, de főhősünk, Kay Vess a Birodalom katonáival is megütközik majd. Ez javarészt hagyományos rohamosztagosokat jelent, ám egy nemrég kiszivárgott screenshotnak köszönhetően (melyet a DSO Gaming oldalán meg is nézhettek) azt is megtudtuk, hogy Death Trooperek is szerepelnek majd a játékban.

A fekete páncélba öltözött, különleges felszereléssel és egy félelmet keltő hangmodulátorral felszerelt elitkatonák a Rogue One-ban debütáltak, azóta azonban más Star Wars-történetekben (főként képregényekben és animációs sorozatokban) is feltűntek, mindig kemény akadályt állítva a lázadók elé. Egyelőre nem tisztázott, hogy a Star Wars Outlaws főhőse, Kay Vess is csatlakozik-e a felkeléshez, hiszen egyelőre csak azt tudjuk róla, hogy egy csempésznőről van szó, aki nem igazán szimpatizál a Birodalommal.

A további részleteket, és valószínűleg azt az előzetest, melyből az említett kép is ki lett ragadva, minden bizonnyal június 10-én láthatjuk majd a Ubisoft Forward nagyszabású adásán.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...