Star Wars: Knights of the Old Republic - Remake PC, PS5

A Sony törölte a Star Wars: KoTOR-remake nyomait

Az eredeti bejegyzéseket és még a 2021-es teaser trailert is elrejtették, és a róla szóló posztokat is törölték. A lépés összefüggésben lehet az Embracernél zajló eseményekkel.

Bajban lehet a Star Wars: KOTOR-remake

Az Embracer kútba esett üzlete okán a cég részvényei mélyrepülésbe kezdtek, Lars Wingefors vezérigazgató nem volt hajlandó kommentálni a készülő játék állapotát.

Félévente adna ki új Star Wars-játékot a Disney

Miután felvirágzott a Star Wars-sorozatok reneszánsza, itt az idő, hogy a videojátékos szférában is újra hódítson a hatalmas sci-fi franchise. A szóbeszéd szerint a Disney alaposan felpörgeti a Star Wars játékprojektjeit.

Új stúdió vette át a Star Wars: Knights of the Old Republic-remake fejlesztését

Az Aspyr Media kezei alatt vakvágányra futott a Star Wars: Knights of the Old Republic-remake fejlesztése, a projekt azonban szerencsére nincs elveszve. Valószínűleg a Saber Interactive folytathatja a munkálatokat.

Nagy bajban a Knights of the Old Republic-remake, szünetel a fejlesztés

Bizonytalanná vált az egyik legizgalmasabb Star Wars-projekt jövője. A hírek szerint alaposan áll a bál az Aspyr Mediánál, így szünetel a Knights of the Old Republic-remake fejlesztése.

A Saber Interactive is besegít a KotOR-remake-be

Tavaly tudtuk meg, hogy az Aspyr Media tényleg a Star Wars: Knights of the Old Republic remake-jén dolgozik. A stúdiót birtokló Embracer nem hagyja, hogy egyedül küzdjön meg a feladattal, és a Saber fejlesztőit is ráállítja.

Már jövőre megjelenik a KotOR-remake?

A legfrissebb szóbeszédek szerint akár már jövőre megjelenhet az Aspyr gondozásában készülő remake a Star Wars: Knights of the Old Republichoz. Ráadásul úgy tűnik, nem egy szolgalelkű másolást kapnak a rajongók.

KotOR - a BioWare nélkül készül a remake

A csütörtöki PlayStation Showcase-en hivatalosan is bemutatkozott Star Wars: Knights of the Old Republic régóta pletykált remake-je, amivel kapcsolatban az is megerősítést nyert, hogy az EA és a BioWare nélkül fog elkészülni.

Frissítve: Jön a Knights of the Old Republic-remake

Beigazolódtak a korábbi pletykák, valóban készül a Star Wars: Knights of the Old Republic remake-je, méghozzá az Aspyr csapatánál. Ami meglepőbb, hogy PS5-exkluzív lesz a felújított változat.