Star Wars: Knights of the Old Republic - Remake PC, PS5

1710421257

Frissítve: A Saber Interactive minden Embracerre utaló nyomot eltűntetett a honlapjáról

A Saber Interactive tisztogatásba kezdett, hiszen már semmilyen hivatkozást nem találunk a fejlesztő webhelyén az Embracer Groupra vonatkozóan. Ez arra utal, hogy a stúdiót tényleg eladták és végleg elszakad a svéd médiacégtől.
1700910001

Még mindig dolgozhatnak a Star Wars: KoTOR remake-jén a Saber Interactive-nál

A hét elején felreppent felvetésekkel ellentétben mégsem olyan rossz a helyzet a Star Wars: Knights of the Old Republic-remake háza táján, iparági pletykák szerint néhány ember továbbra is dolgozik a projekten.
1700492400

Úgy tűnik, keresztet vethetünk a KoTOR remake-re

Hivatalosan még nem kaszálták el a projektet, viszont az Embracer eddigi tűzoltási lépései alapján nagyon könnyű elhinni a pletykát, miszerint ez a játék sem készül már el soha.
1695970800

A Sony törölte a Star Wars: KoTOR-remake nyomait

Az eredeti bejegyzéseket és még a 2021-es teaser trailert is elrejtették, és a róla szóló posztokat is törölték. A lépés összefüggésben lehet az Embracernél zajló eseményekkel.
1685023200

Bajban lehet a Star Wars: KOTOR-remake

Az Embracer kútba esett üzlete okán a cég részvényei mélyrepülésbe kezdtek, Lars Wingefors vezérigazgató nem volt hajlandó kommentálni a készülő játék állapotát.
1664258400

Félévente adna ki új Star Wars-játékot a Disney

Miután felvirágzott a Star Wars-sorozatok reneszánsza, itt az idő, hogy a videojátékos szférában is újra hódítson a hatalmas sci-fi franchise. A szóbeszéd szerint a Disney alaposan felpörgeti a Star Wars játékprojektjeit.
1660839227

Új stúdió vette át a Star Wars: Knights of the Old Republic-remake fejlesztését

Az Aspyr Media kezei alatt vakvágányra futott a Star Wars: Knights of the Old Republic-remake fejlesztése, a projekt azonban szerencsére nincs elveszve. Valószínűleg a Saber Interactive folytathatja a munkálatokat.
1658908661

Nagy bajban a Knights of the Old Republic-remake, szünetel a fejlesztés

Bizonytalanná vált az egyik legizgalmasabb Star Wars-projekt jövője. A hírek szerint alaposan áll a bál az Aspyr Mediánál, így szünetel a Knights of the Old Republic-remake fejlesztése.
1652979600

A Saber Interactive is besegít a KotOR-remake-be

Tavaly tudtuk meg, hogy az Aspyr Media tényleg a Star Wars: Knights of the Old Republic remake-jén dolgozik. A stúdiót birtokló Embracer nem hagyja, hogy egyedül küzdjön meg a feladattal, és a Saber fejlesztőit is ráállítja.
1641823251

Már jövőre megjelenik a KotOR-remake?

A legfrissebb szóbeszédek szerint akár már jövőre megjelenhet az Aspyr gondozásában készülő remake a Star Wars: Knights of the Old Republichoz. Ráadásul úgy tűnik, nem egy szolgalelkű másolást kapnak a rajongók.