Saints Row 2 - újabb látnivalók

  • Írta: Daks
  • 2007. október 15.
  • Képek
Link másolása
Korábban már bemutattunk pár rossz minőségű screenshotot a Saints Row 2-ből. A galériánk ma újabb scannekkel gazdagodott, érdemes ezeket is meglesni!
Korábban már bemutattunk pár rossz minőségű screenshotot a Saints Row 2-ből. A galériánk ma újabb scannekkel gazdagodott, érdemes ezeket is meglesni!

A GTA nyomdokain haladó Saints Row nem kevés sikert könyvelhetett el magának Xbox 360 konzolon, a THQ ezért is döntött a folytatás mellett. A játék ismét Stilwater városában fog játszódni, mely néhány új kerülettel is kibővül az új rész tiszteletére. A szokásos lehetőségek mellett lesznek végre motorok, motorcsónakok, repülők és helikopterek, a legnagyobb újdonságot azonban az MMO-szerű többjátékos mód nyújtja majd.

Ugrás a galériához

8.
8.
liderc
amugy én ugy hallotam meg olvastam h pc re is kidobják a második részt ez igaz?http://www.gamestar.hu/saints-row-2-pc-re-is.html
7.
7.
szajré
A gta4 egy kicsit jobb de ez is nagyon király!
6.
6.
shadow16
mutatták a hullát vagy honnan tod h meghallt? a Hajo mindenkép felrobban. nekem egy srác azt mondta hogy ha 100%-ra cisnáljujk a játékot akkor lehet hallani egy nagy csobbanást. vagyis kiugrott a hajobol.
5.
5.
huszti
shadow, és ha mégis meghalunk, és felrobbanunk a hajóval, akkor mit rontottunk el?:D:D
4.
4.
shadow16
Nekem a saints row 2 sztoria jobban teccik. mivel onnan folytatodik ahol az első rész abba marad. a Banda ahova tartoztunk az meg akart ölni a végén a vidiben, felrobantota a ahjot maiben benne voltunk, de tuléltük és boszut kell állnunk a saját bandánkon. érdekes lesz. amugy a saints row 1 szerintem megverte a san andreast. szerintem a GTA 4 VS saints row 2 sem egy lefutott mecs.
3.
3.
szmorepapa
A SAn andreas után szemet kápráztato volt grafikában de nem hiszem hogy labdába rughat majd a GTA 4 mellet ráadásul hogy mindkét konzolra egyszerre jelenik meg.
2.
2.
megyesfalvi_2007
hat ez nagyon jooo jateknak tunik, kar hogy nincs se X360 se PS3-am. :((((
1.
1.
SanAndriska
Már csak x360 kéne hozzá Amúgy király

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...