HWSW: iMachez hasonló asztali PC a Dell-től

  • Írta: Daks
  • 2007. november 21.
  • Hardver
Link másolása
A Dell XPS One már rendelhető a Dell amerikai weboldalán. Az iMachez hasonlatos külsejű gépből négy kiszerelés választható - számolt be róla a HWSW.
A Dell XPS One már rendelhető a Dell amerikai weboldalán. Az iMachez hasonlatos külsejű gépből négy kiszerelés választható - számolt be róla a HWSW.


A Dell XPS One otthoni felhasználásra szánt számítógép esetében az Apple iMachoz, vagy a Gateway One-hoz hasonlatosan a kijelző mögötti területen kaptak helyet a hardverelemek, azzal közös házba építve. Központi egységből -- kiszereléstől függően -- 2,2, vagy 2,33 gigahertzes Core 2 Duo processzorok kerülhetnek a foglalatokba. A rendszermemória mind a négy változat esetében 2 gigabájt, a merevlemez kapacitása 250 és 500 gigabájt között változik kiviteltől függően, ebből egyenesen következik, hogy az XPS One egy általános, asztali gépekben használt 3,5 hüvelykes egységgel lett ellátva. Optikai meghajtóból a legdrágább modell szippantós Blu-ray égetőt kapott, a három olcsóbb változat pedig hétköznapi DVD-írót, utóbbiakat szintén tálca nélküli kivitelben.

Érdekel a Dell XPS One?
Irány Nagytestvérünk, a HWSW
6.
6.
lac15
enyi pénzért már olyan gépet veszek h a crysis nem használja ki:D
5.
5.
Glek
Az biztos hogy nem ez lesz a PC utódja, vagyis nem fog eltűnni a PC.. Mert ha csak adott mennyiségű pénzed van akkor nem valószínű hogy veszel egy gyengébb gépet csak azért a nagy konfortért... inkább veszek egy erős PC-t amin szépen fut minden játék... :) Persze aki megengedheti hogy ilyen tudásút vegyen... meg persze ha nem játékra kell, akko jó. Bár én akkor laptop melett döntenék.
4.
4.
kenny22
amhogy elnéztem a dell honlapján ezek a típusok elég gyerekcipőben járnak még... pl vga egy hd2400xt nem hiszem, h jobbat nem tudnak berakni...
3.
3.
Laci213
"Az XPS One legolcsóbb változata 1500 dollárért kapható, a legdrágább 2400 dollárért, de e két modell között még egy 1750 és egy 2000 dolláros kiépítés is kiválasztható."



Forrás: http://hwsw.hu
2.
2.
kenny22
serintem egy ilyen sookal jobb, mint egy laptop az egyetlen hátránya talán a hordozhatóság, de sztem a sokkal nagyobb képernyő pótolja azt a hiányosságot! sztem valamikor majd ez lesz a pc utódja... csak éljük meg azt a kort :)
1.
1.
Leírása jó, de az árát nem szeretném hallani. :P
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...