Hírarchívum - 2005. november

Gameshadow 2.0

A Gameshadow ma közölte a PC játékosok számára hasznos termékük 2.0-ás változatának jellemzőit.

Premier: Monster House

A THQ a minap bejelentette, hogy terveik szerint ők adják majd ki a Columbia House közelgő animációs filmjén alapuló játékokat.

Shadowgrounds - német nyelvű Demó

Elérhetővé vált a Shadowgrounds német nyelvű demója a Frozenbyte jóvoltából. A stuffban két pályát próbálhatunk ki!

Live for Speed S2 v 0.5 Q patch

Megjelent a v 0.5 Q patch névre keresztelt javítócsomag a Live for Speed S2 című eszeveszetten jóra sikerült autószimulátorhoz.

300000 X360 az EU-ba

Európába december 2-án, vagyis e-hét péntekén érkezik az Xbox 360. A Microsoft kezdésnek nem kevesebb, mint 300 ezer darabot szór szét az Unió játékboltjaiban.

Richard Burns (1971-2005)

Rendkívül szomorú és lehangoló hír, miszerint a hétvégén elhunyt Richard Burns, a brit származású WRC rally bajnok autóversenyző.

Premier: Project IM

A dán illetőségű Zero Point Software bejelentette, hogy munkálkodnak első játékukon, ami a Project IM nevet kapta. Képek a galériában!

Premier: Two Worlds

Új RPG játék van a láthatáron a Topware Interactive jóvoltából, a Two Worlds. A stuff 2006-ban fog kijönni PC-re és Xbox 360-ra.

Premier: Nuclear Nightmare

Nuclear Nightmare egy sötét, utó-nukleáris, egyszemélyes horror-játék RPG elemekkel, amit a független Element115 Entertainment hegeszt.

EA - "közép európai piacok"

Az Electronic Arts a közép európai piacok gyors növekedését és a kalózkodás visszaesését várja, mondta az EA eladásokért felelős vezetője.