Hírarchívum - 2005. november

Patch zápor

A trailerek után berepült pár javítócsomag a postaládánkba, tessék csak válogatni, kinek melyikre van szüksége.

Délutáni trélerz

Na, mindenki hazaért már a sulibol, úgyhogy miután kipihentük a matek vagy egyéb szörnyű órák fáradalmait kezdődhet a mozizás!

Új Tomb Raider muvi?

A The business szerint tárgyalások folynak a Tomb raider harmadik muviját illetően, melyben ismét Angelina kapná a főszerepet.

Premier - Simon the Sorcerer 4

Simon the Sorcerer 4. része, egy point & click alapú, logikai feladványokra kihegyezett, minden akciót mellőző game lesz.

Apró galériafrissítés

Ma délelőtt néhány vadi új kép talált galériára itt a GK-n. Van itt Ankh, LoTR: Battle for Middle-Earth 2, Urban Reign és Warhammer: Mark of Chaos.

Revolution prezentáció az E3-on

Bizony, jól olvassátok. A 2006-os E3 játékkiállításon a Nintendo végre bemutatja a Revolution működő változatát és annak legújabb játékait.

Starfall - új játék a Diablo készítőitől

A Diablo első és második részének készítésében is részt vett néhány főmókus kiválva a Blizzard-ból megalakította saját fejlesztőcégét, máris új project készítésébe kezdett.

Hunting Unlimited 3 - Demó

A Valusoft bejelentette a SCS Software legújabb vadász-játékának, a Hunting Unlimited 3. részének demó változatát.

The Sims 2 Open for Business

Már szeptemberben hírt adtunk a Sims 2 harmadik kiegészítéséről, de mára újabb információk láttak napvilágot a művel kapcsolatban.

Esti trélerz

Jó estét, jó játékot! Berepült póstaládánkba két új trailer, a Tycoon City: New Yorkhoz és a Torino 2006-hoz. Kellemes mozizást!