Hírarchívum - 2024. március

Nem szűkölködik erőszakban a The Penguin vadiúj előzetese

Ha már 2026-ra csúsztatták a The Batman 2 premierjét, legalább a The Penguin önálló sorozatával elüthetjük az időt a (HBO) Maxon. Colin Farrell meggyőző gonosztevő lesz, és bizony erőszakkal sem spóroltak a készítők az új trailer alapján.

Befutott a Tchia steames verziója, nyáron jön Switch-re is

A trópusokon játszódó nyitott világú akció-kalandjátékának Epic Games Store-os exkluzivitása lejárt, így már a Valve platformján is elérhetővé vált. Nyáron pedig a Nintendo konzoljára is ellátogat a Tchia

Csúszik a Path of Exile 2 bétatesztje

A Grinding Gear Games eredetileg június 7-án élesítette volna a Path of Exile 2 nyílt bétatesztjét, ám ebből már biztosan nem lesz semmi. Emellett a Ranger kaszt játékmenetébe is belenézhetünk, sőt az első rész is kiegészül hamarosan.

19+-os besorolást kapott Dél-Koreában a Star Wars Outlaws

A Star Wars általában nem a kizárólag felnőtteknek szóló filmjeiről vagy játékairól híres, ám akadnak olyan témák, amiket nem néznek jó szemmel a korhatár-besorolásért felelős szervek.

Új stúdiót alapított Shinji Mikami

Legalábbis a Shadows of the Damned remasterének honlapja szerint az ikonikus fejlesztő egy újabb stúdiót alapított. Hivatalos bejelentés egyelőre még nem történt.

Megérkezett a Beetlejuice Beetlejuice első trailere

Tim Burton kultikus horror-vígjátéka 36 év után idén megkapja a folytatását. A Beetlejuice 2, avagy a Beetlejuice Beetlejuice első trailere pedig minden okot megad az izgatott várakozásra.

Júniusban érkezik a Still Wakes the Deep

A rendkívül erős hangulattal operáló horrorjáték a nyáron érkezik, így ha a nagy kánikulában egy kis borzongásra vágyunk, akkor a The Chinese Room csapata gondoskodik róla.

Több mint 50 játékot mutatott be a Future Games Show Spring Showcase

Rengeteg izgalmas újdonságot hozott a Future Games Show idei első adása. A bő kétórás műsor több mint 50 játékot tartogatott a palettáján, AA-kategóriás érdekességeket és indie gyöngyszemeket egyaránt.

Bejelentették a Tails of Iron II: Whiskers of Wintert

A patkányok és gyíkok véres harcát feldolgozó első rész folytatása egy minden eddiginél komorabb és véresebb konfliktusról szól majd egy sötét, kegyetlen és vérszomjas északi fenyegetéssel.

Májusban jön az Indika

Az 11-bit Studios apácás kalandjátékában az Ördög lesz majd az útitársunk, és most már azt is tudjuk, hogy mikor veszi kezdetét a közös, lázálomszerű utazásunk.