Hírarchívum - 2024. március

HWSW: Hazánkban is indulhat a Google Pixel mobilok forgalmazása

Ha minden igaz, akkor a Google Pixel 8a lehet az első készülék a sorozatból, amit már nem szürke import révén szerezhetnek be majd a magyarok - írja a HWSW.

The Sims-film készül

Az egyik legismertebb játék is nagyképernyős adaptációt kap. Egyelőre keveset tudunk a projektről, van viszont már rendezője, írója, illetve producere is. A folyamatban az EA is részt vesz

Megszólalt az Apex Legends-bajnokságot feltörő hacker

Elmondása szerint csak poénból csinálták, illetve szerették volna, ha a Respawn kijavítja azt a hibát, amit kihasználtak. Ez utóbbi meg is történt, a fejlesztő már jelezte, hogy érkeznek a frissítések.

Teljesen átalakul a Diablo IV az új szezonnal

Az új szezon rengeteg változással indul, új tárgy- és zsákmányrendszer mellett friss dungeon-ök és bossok is érkeznek, emellett pedig egy halom kisebb javítást is kapunk.

Jön mobilra az Epic Games Store

A nagy mobilcégek eddig ahol tudták, ott akadályozták az Epic Games terjeszkedését. A vállalat azonban most bejelentette: még idén érkezik az online áruház mobilverziója, Android és iOS rendszerekre egyaránt.

Végre előkerült a Chrono Odyssey

A koreai NPIXEL Unreal Engine 5-re épülő MMORPG-je felől egy évig nagy volt a csend, ám az idei Game Developers Conference apropóján egy lebilincselő előzetest kaptunk róla. Már nem sok lehet hátra a megjelenésig.

Hivatalosan is bemutatkozott a Marvel 1943: Rise of Hydra

Az alternatív második világháborúba csöppenünk a Skydance New Media akció-kalandjátékában, amiben Amerikai Kapitányt és Fekete Párduct irányíthatjuk a Hydra elleni harcban. A Marvel 1943: Rise of Hydra 2025-ben érkezik.

Újabb nevek csatlakoznak a Dragon Ball: Sparking! Zero-hoz

A Bandai Namco egy friss trailerrel jelentkezett a 3D-s verekedős játék következő részéről, amely néhány új karakterről is lerántja a leplet. Roshi mester és Nappa is a spájzban lesz, de számos ponton fejlődik a Sparking! Zero.

Minden rajongót nyakon ragad az Alien: Romulus első trailere

Bizony, megérkezett a Fede Alvarez rendezésében készülő Alien: Romulus első teaser trailere, amely az ígéretek szerint visszatér a sorozat gyökereihez, azaz a szűk környezetben való macska-egér játékhoz.

Rendszeresebben jöhetnek folytatások az Alan Wake-hez és a Controlhoz

Kihívásokkal teli éven van túl a Remedy Entertainment, de a befektetőknek tartott beszámolójában megígérte, hogy nem kell olyan sokat várni az Alan Wake és a Control folytatására, mint korábban.