Hírarchívum - 2024. március

Broken Roads - áprilisban érkezik a posztapokaliptikus szerepjáték

Habár tavaly novemberre vártuk Drop Bear Bytes körökre osztott RPG-jét, végül csak a jövő hónapban látja meg a napvilágot. A könyörtelen Ausztrál pusztaságban játszódó kaland során nehéz döntéseket kell hozunk.

Párizsban játszódik a Marvel 1943: Rise of Hydra

A legutóbbi State of Unreal bemutatóján is elcsíptünk pár infót a tegnap bejelentett Marvel 1943: Rise of Hydráról. A GDC-s prezentációból kiderült, hogy Amerika Kapitány és Fekete Párduc Párizsban veszi fel a harcot.

Még idén számíthatunk a Shadows of the Damned: Hella Remasteredre

A Grasshopper Manufacture bejelentette, hogy még 2024-ben jelenik meg Shadows of the Damned régóta várt felújított változata. Suda51 és Shinji Mikami agymenését bizony minden horrorrajongónak látnia kell.

Egy retro sci-fi FPS-en dolgoznak az Arkane egykori alapítói

A WolfEye Studios fejese, Raphael Colantonio az X-en közzétett egy teaserképet, amin már látható a csapat következő projektje. Ha minden igaz, egy régivonalas sci-fi FPS-RPG hibriddel lesz dolgunk.

2025-re csúszik az Assassin's Creed: Jade?

A legújabb híresztelések szerint a Kínában játszódó mobiljáték megjelenésére idén már biztosan nem számíthatunk, mivel a Tencent üzleti stratégiája átalakulóban van, így 2024-ben csak a kisebb játékokra koncentrálnak.

Ma világszerte megjelent a Call of Duty: Warzone Mobile

Nincs többé halasztás, az Actvision ma minden régióban elérhetővé tette a Call of Duty: Warzone mobilos változatát Androidon és iOS-en. Nagy sikerre van ítélve a játék, hiszen több mint 50 millió előregisztrációt mutathat fel.

Game Developers Choice Awards: ezeket a játékokat díjazták idén

2023 legjobb játékait díjazta a szakma, a Baldur’s Gate 3 lett az év játéka, mellett a The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom és a Venba is több díjat gyűjtött.

Újabb életjelet adott magáról a Tales of the Shire

A Gyűrűk Ura világában játszódó cuki hobbitjáték várhatóan idén megjelenik. Egy ideje semmit nem hallottunk a projektről, biztató előjel azonban, hogy egy rövid teaserrel jelentkeztek a fejlesztők.

Konzolokra is bejelentették a Lorettát

A pszichológiai horrorjáték jelenleg csak PC-re elérhető, azonban ez a jövő hónap elején megváltozik. Jelen-, illetve múltgenerációs masinákon is átretteghetjük majd a kalandot.

Javít a Final Fantasy VII Rebirth látványán a legújabb frissítés

Az 1.020-as rendszámú frissítés számos hibajavítás és kényelmi opció mellett új grafikai beállításokat is hoz magával. Ha eddig homályosnak találtátok a Performance módot, akkor van egy nagyon jó hírünk!