Hírarchívum - 2024. április

Háromfelé oszlik az Embracer Group

Eljön az a pillanat, amikor egy vállalat akkorára nő, hogy érdemes inkább némileg felszeletelni azt. Az Embracer Group mostantól három entitásra oszlik: ez az Asmodee Group, a Coffee Stain & Friends és a Middle-earth Enterprises # Friends.

Daisy Ridley szerint teljesen más élmény lesz az új Star Wars-filmet forgatni

Ridley visszatér a nagyvászonra Rey szerepében a legújabb Star Wars-alkotásban, most pedig a Total Filmnek nyilatkozott arról, hogy ő milyennek éli meg a forgatást.

Darkest Dungeon II - védd meg a királyságod!

A győzelemnek bizony ára van, a Darkest Dungeon II Kingdoms névre hallgató ingyenes frissítésében a sötétség erői visszaveszik azt, ami az övék - vagy legalábbis megpróbálják.

Stellar Blade - sehol nem cenzúrázzák a játékot

Egészen sok szó esett már a videojáték-médiában arról, hogy a Stellar Blade főszereplőjének ruhája és maga a főszereplő sem épp családbarát - tekintve, hogy nem is egy családi játékról van szó -, így akár jogos feltételezés is lehetne, hogy egyes régiók cenzúráznák a játékot, de szerencsére erről szó sincs.

Helldivers II – a cél, hogy a legjobb live-service játékot csináljuk

Hatalmas sikernek örvend a Helldivers II, most pedig egy subredditnek és Pilestedtnek hála többet is megtudtunk az Arrowhead és a Sony kapcsolatáról, a játék fejlesztés és javítás dilemmájáról és még sok másról.

11 év után végre elhagyja a korai hozzáférést a 7 Days to Die

Nagyon úgy tűnik és a készítők ezt egy videóval ünneplik meg, melyben elmondják hogyan zajlott az út az 1.0-ás verzióhoz, és hogy mikre számíthatunk majd még a jövőben.

Bejelentették az ötödik, egyben utolsó The Witcher évadot

A Netflix bejelentette, hogy az ötödik évaddal lezárul a Vaják sorozata, és igen, marad Liam Hemsworth Henry Cavill szerepére. Az is kiderült, hogy az utolsó két évad majdhogynem szimultán készül, és hogy mely Sapkowski regényeket fogja feldolgozni.

Új RTS-t jelenthetnek be a Summer Game Festen

Paradigmaváltó RTS-en dolgozik az Uncapped Games csapata, melyet elméletileg júniusban a Summer Game Festen fognak hivatalosan bejelenteni. A csapat a stratégiai játékok világának veteránjaiból áll.

Pert nyert a Take-Two egy tetoválóművésszel szemben

Ezúttal meglepően nem a GTA VI-ról vagy a floridai Jokerről van szó, hanem az NBA 2K-sorozatról és egy tetoválóművészről, aki beperelte a kiadót, hiszen szerinte a cég jogtalanul használta fel alkotásait, amik egyébként kosarazók testén találhatók meg.

Cillian Murphy lehet a Far Cry 7 főgonosza

Szivárgások szerint ismét egy népszerű színész lehet a következő Far Cry-játék főgonosza. Ezúttal az Oppenheimerből is ismert Cillian Murphy öltheti magára az ügyeletes őrült szerepét.