Hírarchívum - 2024. április

ID@Xbox Showcase érkezik a hónap végén

A mostani eseményen is a kisebb indie címeké lesz a főszerep, ráadásul pár várva várt játékról is garantáltan megtudunk majd ezt-azt a hónap utolsó hétfőjén.

Az EA Playbe tarthat a Star Wars Jedi: Survivor

Hivatalos bejelentés egyelőre nem történt, viszont az EA szolgáltatására hivatkozik többek között a PlayStation Store oldala is, igaz, nem minden régióban elérhető egyelőre az ajánlat.

Új stúdiót alapított a Wipeout egyik készítője

Már most három játékon dolgoznak, amelyből egyet hivatalosan is bejelentettek, egyet pedig belengettek. Előbbi egy jópofa minigolfos cím lesz, míg utóbbi a "sportok jövője" lesz.

Hivatalosan is bejelentették a Tales of the Shire-t

Középfölde világának ezer arca van, ezek közül az egyik az idillinek nevezhető Megye és lakóinak élete. A Wētā Workshop első videójátékban ebbe kóstolhatunk majd bele.

Készülőben lehet a Sonic Frontiers 2

A Sega egyelőre nem jelentette be, hogy készülne folytatás a 2022-es játékhoz, a szivárogtatók viszont állítják, hogy már javában zajlik a fejlesztés. Az is előfordulhat, hogy más néven jelenik meg a játék.

Itt a Deadpool új, felnőtteknek szóló trailere

Az előzetes egyáltalán nem fogja vissza magát, a júliusban érkező film hangulatát és brutalitását is hűen tükrözi. Végre teljes pompájában láthatjuk hőseinket is.

Helldivers II - megjelenhet Xboxra is?

Már több mint két hónapja piacon van a Helldivers II, hatalmas sikernek örvend, mind a játékosok, mind a kritikusok imádják a jelenleg csak PC-n és PlayStation 5-ön elérhető játékot, amivel kapcsolatban most arról szólnak a pletykák, hogy lehet Xbox-konzolokra is megjelenik.

A tökéletes színpontosságot célozza az AOC Graphic Pro U3 monitorcsaládja

Habár egyértelmű, hogy az AOC főképp a kreatív művészeket célozza a Graphic Pro U3 sorozattal, a játékosok számára sem lehet rossz választás a pontos színmegjelenítésre fókuszált termékcsalád.

Hades II - ne turkáljunk a fájlok között, ha lehet!

Még meg sem jelent a játék, a fejlesztőknek mégis ki kellett adnia egy közleményt, melyben arra kérik a játékosokat, rajongókat, hogy ha lehet, fejezzék be az adatbányászatot és ne osszák meg a tartalmakat közösségi platformokon!

Új kiegészítő érkezik a Brotatohoz

A Vampire Survivors-szerű játéknak nagy népszerűsége van azok közt, kik kedvelik a műfajt, és most számukra van egy jó hírünk is: DLC és egy ingyenes 4-játékos lokális co-op is érkezik a játékhoz.