Hírarchívum - 2024. április

Meghackelték a Ready or Not fejlesztőjét

Több millió fájlhoz, köztük a forráskód egy részéhez jutottak hozzá a támadók, azonban a felhasználók, valamint a fejlesztők adatai biztonságban vannak a Void Interactive elmondása szerint.

Új területekkel bővül a Fallout 76

Ráadásul ezúttal nem egy különálló helyszínt kapunk, hanem Appalachia térképe bővül majd a Skyline Valley régiójával. Ez a Fallout 76 alaptérképének első ilyen nagy bővítménye.

Az első Fallout-játékok alkotójának is tetszett a sorozat

Tim Cain az első két játék fejlesztésében vett részt, azonban azóta is rendszeresen megszólal a Fallout-univerzummal kapcsolatban. Ezúttal a sorozat alkotóit illette dicsérő szavakkal.

HWSW: Útnak indult a Meta AI asszisztense is

Majdnem minden szolgáltatásában lehet majd használni a Meta AI-asszisztensét, miközben megérkezett a cég új nagy nyelvi modellje, a Llama 3 is - számolt be a HWSW.

Megszűnik a Roccat márka

A márka tulajdonosa, a Turtle Beach szeretné jobban fókuszálni a palettáját, ezért megszünteti a Roccat brandet. A termékek egy része azonban új logóval ellátva továbbra is kapható lesz.

Pénzt is kereshetünk majd a Life by You felhasználói tartalmaival

Kifejezetten ösztönzik azokat a játékosokat, akik pénzt szeretnének csinálni a játékból, akár az extra tartalom monetizálásával, vagy a már jól ismert videós platformokon.

A Blizzard hadjáratot indít a tiltott perifériát használó Overwatch 2 játékosok ellen

Büntetésre számíthatnak azok, akik egérrel és billentyűzettel játsszák a játékot konzolon, ezzel kihasználva a periféria előnyeit és a játék nyújtotta segédleteket.

A Sony véglegesen leállította a LittleBigPlanet 3 szervereit

A játékosok már egy ideje féltek tőle, hogy ez lesz a döntés, most megérkezett a hivatalos megerősítés is. Több mint 10 millió, játékosok által generált pálya vált elérhetetlenné, a játék már csak offline módban játszható a jövőben.

Bejelentették a Biped 2-t

A lazulós co-op puzzle játék megjelenésére még legalább egy évet várnunk kell, viszont mindenre érkezik majd, és ami a legjobb, hogy kapásból támogatja majd a cross-playt.

Abubakar Salim szívesen eljátszaná Kaint

Ugyan nincs arról hír, hogy a kultstátuszban lévő játékok élőszereplős adaptációt kapnának, azonban a Tales of Kenzera rendezője már azt is tudja, hogy melyik epizódot filmesítené meg legszívesebben.