Körökre osztott sci-fi játékon dolgozik a Subnautica csapata

A Subnautica és a Below Zero után egészen más irányba kalandozik az Unknown World csapata. A Gamescomon bemutatkozó új projektjük egy körökre osztott sci-fi játék lesz.

A Netflixen jelenik meg a Pokémon: The Arceus Chronicles

Hatalmas kalandok, régi és új barátok, no meg persze legendás pokémonok várnak Ash Ketchumra a Sinnoh régióban. A Netflix könyvtárában debütál a Pokémon: The Arceus Chronicles.

A hónap végén búcsúznak az Overwatch loot boxai

Elstartolt az Overwatch legújabb születésnapi eventje, melynek lefutásakor a Blizzard végleg kivezeti a mára igen problémássá vált loot boxokat. Az Overwatch 2 már egy egészen más rendszerrel érkezik.

Ismerjük meg jobban a Rollerdrome különös látványvilágát!

A megjelenés előtti utolsó hajrában egy újabb fejlesztői videóval jelentkezett a Roll7 csapata. Ezúttal a Rollerdrome téveszthetetlenül egyedi, retrofuturisztikus stílusáról elmélkednek a fejlesztők.

A Game Passben rajtol el a Train Sim World 3

A Dovetail Games népszerű vasútszimulátora a jövő hónapban kapja meg a harmadik felvonását. Az Xbox Game Pass előfizetői különösen jól járnak, hiszen nekik nem kell külön jegyet váltaniuk a vonatra.

Egy modder átültette a Skyrimbe a Shadow of Mordor nemezisrendszerét

A The Elder Scrolls V: Skyrim modderközössége csillapíthatatlan lelkesedéssel bővítgeti és alakítgatja kedvencét: most például a Shadow of Mordor nemezisrendszerét örökölte meg a játék!

Így fest majd Ironheart páncélja az önálló sorozatában

Már javában zajlik a jövő őszre ígért Ironheart-sorozat forgatása, a munkálatokról pedig szép csendben kiszivárogtak az első - igencsak beszédes - fotók is.

Már tízmillió játékosnál jár a MultiVersus

Kevesen gondolták volna, de a MultiVersus túlzás nélkül a nyár egyik meglepetésjátéka lett, ezt pedig most számokkal is tudjuk bizonyítani nektek.

Egy berágott orosz rajongó szivárogtatott a konzolos S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobylról

A jelek szerint a GSC Game World gőzerővel dolgozik a S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl konzolos változatán - amiről egy, az ukrán fejlesztőkre kiakadt orosz rajongó szivárogtatott.

Látványosan meghúzta a Take-Two forgalmát a frissen megvett Zynga

A Take-Two is közzétette a legutóbbi pénzügyi helyzetjelentését: ez volt az első negyedév, amin már a frissen bekebelezett Zynga számai is tükröződnek.

Jövőre csúszik az ARC Raiders is

Az EA-veteránokból álló Embark Studios ígéretes lövöldéje, az ARC Raiders sem úszta csúszás nélkül. A játék premierjét egészen a jövő évig halasztották.

Dátumot kapott a harmadik Sonic-film

CGI-Sonic mozis debütje olyan váratlanul sikeres lett, hogy komplett trilógia kerekedik az emberek világában akciózó villámsüni kalandjaiból. Már azt is tudjuk, hogy mikor kerül moziba a harmadik epizód.

Nem jelenik meg idén a Marvel's Midnight Suns

Alig két hónappal a tervezett premier előtt a Take-Two és a Firaxis bejelentették, hogy csúszik a Marvel's Midnight Suns megjelenése. Az előző generációs verziók vannak a legnagyobb bajban.

Élőszereplős filmet kap Pac-Man

Egyelőre nehezen tudjuk elképzelni a dolgot, a hírek szerint azonban a világ legéhesebb sárga gömböce, Pac-Man is megkapja a saját egész estés, élőszereplős mozifilmjét.

Nagyon kevesen játszanak a Netflix mobiljátékaival

A Netflix páros lábbal gázolt bele a mobiljátékok iparágába, a kezdeményezés azonban egyelőre nem tűnik gyümölcsözőnek. Az előfizetők alig egy százaléka próbálta ki a szolgáltatáshoz járó játékokat.

A Splatoon 3 is megkapja a maga Nintendo Direct-adását a héten

Pár nap múlva egy hosszabb bemutatóval készül a Nintendo, melynek középpontjában a szeptemberben megjelenő Splatoon 3 lesz.

Még mindig elképesztően néz ki az Unreal Engine 5-tel készülő The First Descendant

A dél-koreai Nexon stúdió készülő játéka egy free-to-play akció-TPS játék lesz, mely nagyban épít a co-opra, és looter-shooter elemekkel is rendelkezik majd. Mindemellett az Unreal Engine 5-nek hála fantasztikusan néz ki.

Brit toplista: újra élen a Horizon: Forbidden West

Hiába hozta a széria legjobb nyitányát a múlt héten megjelent Xenoblade Chronicles 3, a második héten csúnyán visszaesett az eladási listán az Egyesült Királyságban. Helyét a Horizon: Forbidden West vette át.

Kiszivárgott képeken a PC-s Marvel's Spider-Man Remastered

Ugyan a PS4-felhasználók már 2018-ban átélhették az Insomniacnál készült Spider-Man-kalandot, később pedig PS5-ön is tiszteletét tette a felújítása, hamarosan a PC-s tábor is megkapja a Marvel's Spider-Man Remasteredet.

Így harcol Juri és Kimberly a Street Fighter 6-ban

Juri visszatérő karakternek számít a Street Fighter-szériában, Kimberly viszont egy teljesen új harcos. Most egy átfogó gameplay videó mutatja be őket.

Hamarosan kiderül, mikor indul a MultiVersus első szezonja, árkád mód is érkezik

A Warner most lerántotta a leplet arról, hogy mit fogunk kapni a MultiVersus első szezonjában, ugyanakkor megjelenési dátumot továbbra sem közölt.

A Tencent lenne a Ubisoft legnagyobb részvényese

A lapértesülések szerint a kínai Tencentnek az a célja, hogy a Ubisoft legnagyobb részvényesévé váljon, és ennek érdekében az alapító Guillemot család tulajdonrészéből is szívesen vásárolna.

HWSW: Jövőre teljesen megújul az HBO Max

Három évvel az indulását követően mind tartalmi, mind technológiai szempontból megújul az HBO Max streamingszolgáltatás, melynek különösen viszontagságossá vált a sorsa az elmúlt hónapokban - írja a HWSW.

Több mint húsz év után kap új részt a Fatal Fury

Az idei EVO keretében jelentette be az SNK, hogy több mint húsz év után vadonatúj epizóddal jelentkezik a Fatal Fury-sorozat.

Nagyon úgy néz ki, hogy készül a következő Tekken-játék

A hétvégén rendezték meg a verekedős játékok legfontosabb bajnokságát, az EVO-t, ahonnan természetesen a résztvevő kiadók és fejlesztők bejelentései sem hiányozhattak.