Bejelentették a Biped 2-t

A lazulós co-op puzzle játék megjelenésére még legalább egy évet várnunk kell, viszont mindenre érkezik majd, és ami a legjobb, hogy kapásból támogatja majd a cross-playt.

Launch traileren a Tales of Kenzera: ZAU

A jövő kedden megjelenő játék utolsó kedvcsinálóját tisztelhetjük a ma megjelent videóban. A gyásszal megbirkózó sámánfiú története mellé egy ígéretes játékmenet is kinéz.

Folytatást kap a Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes

A játék még meg sem jelent, de már borítékolt a folytatás. Sajnos az eredeti alkotó már nincs közöttünk, viszont a stúdió igyekszik hű folytatást készíteni, ezzel is adózva az alkotó örökségének.

Megvan a nyári Future Games Show időpontja

Június 8-án érkezik az idei második Future Games Show, a készítők elmondása szerint az eddigi legambiciózusabb műsorra készülnek több, mint 40 PS5, Xbox, Switch és PC játékkal.

Megjelent a Borderlands 3 játékosok segítségével elkészített tudományos kutatás

Négy és félmillió játékos járult hozzá a kutatók munkájához a Borderlands 3 egyik minijátékán keresztül, most pedig nyilvánosságra hozták a kutatás eredményét is.

Kezdetekhez tér vissza a Transformers One előzetese

Szeptemberen a Transformers is megkapja a saját eredettörténetét, a filmből kiderül, hogy Orion Pax és D-16 hogyan váltak barátokból esküdt ellenségekké, mint Optimus Prime és Megatron. Ez lesz az első, teljesen CG-animáció a sorozatban.

Merüljünk az Endless Ocean Luminous mélyére!

A májusban érkező Endless Ocean Luminous nem lesz valami stresszes játék: a cél az, hogy egy hatalmas óceánban búvárkodjunk és összehaverkodjunk az élővilággal. Egy új trailer elmagyarázza, mire számítsunk a hullámok alatt.

Európai toplista: négyféle Fallout a top 10-ben

Az Amazon nagysikerű tévésorozatának köszönhetően gyakorlatilag az összes Fallout-játék eladása az egekbe szökött. A digitális és dobozos eladásokat is mérő európai toplistán négy különböző Fallout is szerepel.

A fejlesztők is aggódnak a live service miatt

Egyre szaporodnak a live service címek, azonban a modellt sokan kritizálják. Most egy friss felmérésből az derült ki, hogy a fejlesztők sem kifejezetten vannak oda érte.

PlayStationön és Switchen is elérhető lett a Grounded

Újabb first-party játékot tett elérhetővé a Microsoft a rivális konzolokon is, ami az Obsidian-féle Grounded. A hangyás live-service túlélőjáték ha hibamentesen nem is, de már PlayStationön és Nintendo Switchen is játszható lett.

Mortal Kombat 1 - elindult a Season of Storms

Raiden sötét változatával is összecsaphatnak a játékosok a Mortal Kombat 1 ötödik szezonjában, amely mától vette kezdetét. Emellett számos új öltözéket is megnyithatunk hőseink számára, és lassan már Ermac is elérhető lesz.

Íme, a Nintendo Indie World prezentációjának összes bejelentése

Nem unatkoztak az indie címek kedvelői a Nintendo ma délutáni műsorában, hiszen 17 kisebb-nagyobb játékot jelentettek be. A legfontosabbak közé tartozik a Steamworld Heist II, az Europa és a Lorelei and the Laser Eyes.

Itt nézd vissza a Nintendo Indie World bemutatóját!

Ma délután 16 órától érdemes a képernyőkre tapadni, hiszen a Nintendo újabb Indie World Showcase-zel jelentkezik. A körülbelül 20 perces műsorban Switch soron következő indie játékai kerülnek terítékre. Talán a Hollow Knight következő része is?

Holnap Indie World műsort tart a Nintendo

A japán kiadó és konzolgyártó ezúttal is saját eseményt tart, amit szokásához híven a tényleges műsor előtti napon jelent csak be. Ezúttal a független játékoké lesz a főszerep.

Hamarosan bejelenthetik az új Mafia-játékot

Egyre több jel utal arra, hogy a Take-Two már javában készül arra, hogy leleplezze a készülő, negyedik Mafia-játékot. Egészen biztosnak tűnik, hogy legkésőbb a nyári szezonban megkapjuk az első bemutatót.

Júliusban jön Switchre a One Piece: Odyssey Deluxe Edition

Miután tavaly januárban már futott egy kört a One Piece: Odyssey a többi platformon, hamarosan egy minden földi jóval teletömött kiadást vehetnek birtokba a Switch-tulajok. Lássuk, mivel lesz több a Deluxe Edition!

Nem lesz ott a Nintendo az idei Gamescomon

A cég "alapos megfontolás után" úgy döntött, nem vesz rész a kölni játékexpón, így aki arra számított, hogy augusztus végén bejelentik a Nintendo Switch utódját, csalódni fog. És persze addig is lesznek Direct-bemutatók.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Laza hét elé nézünk, érkezik pár érdekes cím, de alapvetően ne számítsunk nagy durranásokra játékok terén, a mozikba viszont visszatér a vérlázas Micimackó, streamingre pedig Zack Snyder űroperájának a második része.

A Broken Roads fejlesztői beismerték a hiányosságokat

A napokban megjelent történetközpontú posztapokaliptikus RPG-nek vannak hiányosságai, annak ellenére is, hogy csúszott a játék. Ezt most belátták a fejlesztők és egy X-posztban közölték, ők is tudják, hogy hosszú az út előttük.

A Larian volt titokban az egyik legnagyobb támogatója a Blasphemous-nek

Úgy látszik a Larian csapata nemcsak az elmúlt évek egyik, ha nem a legjobb szerepjátékát tette le az asztalra, de a metroidvania műfajának is adott egy löketet azzal, hogy támogatták a Blasphemous Kickstarter-kampányát.

Remake készülhet a Persona 1-ből és 2-ből

Belsős információk szerint az Atlus újra előveheti a Persona 1-et és Persona 2-t, hogy most először megcsinálják a játékokat jelengenerációs konzolokra, sőt a Persona 4 is szóba jöhet még, hogy az is kapjon egy ráncfelvarrást.

Véget ért a Minecraft-film forgatása

Jason Momoa, Jack Black és a stáb többi tagja egy közös fotóval ünnepelték meg, hogy sikeresen befejeződött az élőszereplős Minecraft-mozifilm forgatása. Már csak az utómunkálatok vannak hátra.

Íme, az idei BAFTA Game Awards nyertesei

A Brit Film-, és Televíziós Akadémia a videójátékok világában is díjazott. Az idei, vagyis 20. gálaest tegnap került megrendezésre, és nem túl meglepő módon a Baldur’s Gate III aratta a legnagyobb sikert, összesen 5 kategóriában.

Újbóli elbocsájtások az Electronic Arts-nál

Lapértesülésekből kiderült, hogy az EA döntése miatt több idénymunkásnak is más lehetőség után kell néznie. Az Apex Legends angliai minőségellenőrző divízióját érte a döntés.

Nemsokára bejelentik a Warhorse stúdió legújabb játékát

Bejelentették, hogy mikor jelentik be a stúdió legújabb játékát. Ez már kezd megszokott lenni az iparban. A Warhorse csapata legutóbb 6 éve adta ki a remek Kingdom Come Deliverance-t.