Kanyarban a Temtem megjelenése, lássuk az 1.0-s patch újdonságait!

Két év korai hozzáférés után végre teljes pompájában megérkezik a világ legígéretesebb Pokémon-klónja, a Temtem. Lássuk, milyen újdonságok várnak ránk a mágikus szörnyek szigetén!

Körökre osztott sci-fi játékon dolgozik a Subnautica csapata

A Subnautica és a Below Zero után egészen más irányba kalandozik az Unknown World csapata. A Gamescomon bemutatkozó új projektjük egy körökre osztott sci-fi játék lesz.

A hónap végén búcsúznak az Overwatch loot boxai

Elstartolt az Overwatch legújabb születésnapi eventje, melynek lefutásakor a Blizzard végleg kivezeti a mára igen problémássá vált loot boxokat. Az Overwatch 2 már egy egészen más rendszerrel érkezik.

Látványosan meghúzta a Take-Two forgalmát a frissen megvett Zynga

A Take-Two is közzétette a legutóbbi pénzügyi helyzetjelentését: ez volt az első negyedév, amin már a frissen bekebelezett Zynga számai is tükröződnek.

Nem jelenik meg idén a Marvel's Midnight Suns

Alig két hónappal a tervezett premier előtt a Take-Two és a Firaxis bejelentették, hogy csúszik a Marvel's Midnight Suns megjelenése. Az előző generációs verziók vannak a legnagyobb bajban.

A Splatoon 3 is megkapja a maga Nintendo Direct-adását a héten

Pár nap múlva egy hosszabb bemutatóval készül a Nintendo, melynek középpontjában a szeptemberben megjelenő Splatoon 3 lesz.

Brit toplista: újra élen a Horizon: Forbidden West

Hiába hozta a széria legjobb nyitányát a múlt héten megjelent Xenoblade Chronicles 3, a második héten csúnyán visszaesett az eladási listán az Egyesült Királyságban. Helyét a Horizon: Forbidden West vette át.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Szépen sűrűsödik a heti játékmegjelenési listánk, igaz, elsősorban még mindig a független fejlesztőcsapatok tűnnek szorgalmasabbnak. Lássuk a következő napok felhozatalát!

Egy perc néma csend: nevet váltott a Koch Media

Vége az infantilis poénkodásnak, mostantól új néven fut a korábban Koch Mediaként ismert médiavállalat. A játékkiadókat igazgató társaság Plaion névre keresztelte át magát.

Zenefájlok szivárogtatták ki a Mario Kart 8 Deluxe következő DLC-pályáit

Jókora kincsre bukkantak a Mario Kart 8 Deluxe adatbányászai. A Booster Pass frissítése olyan rejtett hangfájlokat tartalmazott, amelyek leleplezték a bérlet következő 16 pályáját.

Végre a Joy-Conokat is támogatja a Steam

Sokat kellett rá várnunk, de végre a Nintendo Switch irányítóit is hozzácsaphatjuk a steames játékainkhoz. A legújabb frissítéssel hivatalos támogatást kaptak a Joy-Conok.

FIFA 23 - trailer a mérkőzések újdonságairól

Alaposan beindult a FIFA 23 körüli marketinggépezet, egy újabb előzetessel jelentkezett az EA következő futballjátéka. Ezúttal a meccsek legizgalmasabb újdonságairól mesélnek a fejlesztők.

Nem lesz több bétatesztje az Overwatch 2-nek

A fejlesztők minden erejükkel azon vannak, hogy a lehető legjobb állapotban jelenhessen meg az Overwatch 2, ezért nem terveznek több bétatesztet tartani, hogy több idejük legyen tökéletesíteni a játékot.

Nézzünk bele a Cult of the Lamb harcrendszerébe!

Újabb előzetesen a Cult of the Lamb, a Devolver Digital következő játéka, melyben egy aranyos bárányként kell felépítenünk és menedzselnünk a kultuszkörünket, miközben a sötét erők ellen harcolunk.

Utolsó előzetesen a Two Point Campus

Launch traileren a Two Point Campus, a Two Point Studios legújabb játéka, melyben megépíthetjük álmaink egyetemét.

Megjelenési dátumot kapott a We Are OFK

Az ígéretes epizodikus kalandjátékban egy feltörekvő indie pop-banda életét követhetjük nyomon, és végre már azt is tudjuk, mikortól csaphatunk bele a kalandba.

Megmutatta magát a Sherlock Holmes: The Awakened remake-je

Ugyan már a múlt héten megtudhattuk, hogy készül a 15 éves Sherlock Holmes-játék modern feldolgozása, most végre egy másfél perces kedvcsinálót is kaptunk hozzá.

Újabb látnivalókon a Hogwarts Legacy

Újabb jeleneteken csodálhatjuk meg a Hogwarts Legacyt, ezúttal egy átvezetőt és a karakterkészítőjét nézhetjük meg közelebbről.

A Capcom elárulta, mely franchise-ai a legnépszerűbbek

Megtudhattuk, hány darabot adtak el a Monster Hunter-, a Resident Evil-, a Street Fighter-, a Devil May Cry- és a Dragon's Dogma-játékokból.

Bemutatkozott az Apex Legends új karaktere, Vantage

Az új játszható karakter mellett újradolgozták a Kings Canyon térképet, valamint új Battle Passt is kapunk.

Brit toplista: az élen kezdett a Xenoblade Chronicles 3

Kapásból a brit játékeladási toplista élén nyitott a Xenoblade Chronicles 3, amely a sorozat eddigi legjobb nyitányát produkálta az Egyesült Királyságban.

Minden korábbinál nagyobb szabadságot és teljesen nyílt világot ígér az új Pokémon

Délután újabb Pokémon Presents-adással jelentkezett a The Pokémon Company, amely során az idei évre ígért Scarlet & Violet kapta a főszerepet.

Visszaestek a Nintendo számai, de erős lesz az év vége

A Nintendo üzleti jelentéséből megtudtuk, hogy a Switch hardveres és szoftveres eladásai is megcsappantak az elmúlt negyedévben, az év végére azonban újabb növekedést jósol a japán vállalat.

Konzolokon is megjelenik a Hokko Life

A PC-s tábor már megismerkedhetett a Wonderscope cuki Animal Crossing-klónjával, de a teljes megjelenés napján a konzolosok sem maradnak ki a mókából.

A spanyol LaLiga felveszi az EA Sports nevét

Az EA Sports váltja majd a Santandert, és válik a spanyol bajnokság kiemelt, névadó szponzorává.