Shank 2 játékmeneti felvétel érkezett

  • Írta: zoenn
  • 2012. január 7.
  • Videó
Link másolása
A Klei Entertainment új gameplay finomságokkal örvendeztette meg a rajongókat - a Shank folytatása precízebb és akciódúsabb felvonásnak ígérkezik, de természetesen megmarad pimasznak és képregényszerűnek. A megjelenés sincs messze - az ígéretek szerint még az év elején napvilágot lát a játék.

A szórakozás garantált a Shank 2 esetében: a legújabb videóban szemügyre vehetjük főhősünk fegyvereit és néhány brutális harci mozdulatát. Ha eddig kimaradt volna az első rész, akkor egy Humble Indie Bundle keretében az elődöt is magunkévá tehetjük a második epizóddal együtt, kedvezményes áron. Az eredeti Shank 400 ezer példányban kelt el az első héten, reméljük, a folytatás még durvább számokat mutat fel.

4.
4.
rossitibi
Ez a játék kurva jó!!!!!!!! :) :)
3.
3.
wolfwarrior
Nekem is bejött de aztán nem bírtam legyőzni a második boss-t (a dzsip) és próbáltam újra és újra és újra de nem a játék hibája az enyém, lényeg hogy jó játék és jó lesz a folytatás.
2.
2.
TryGun
Jee az első része is nagyon jó volt főleg haverommal meg tesómmal nyomatni állat volt, ha már ugyanaz lenne csak több pályával akkor is beszerezném XD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...