Dead or Alive 5 - traileren Rig és Bass

  • Írta: zoenn
  • 2012. június 28.
  • Videó
Link másolása
Újabb karakterbemutató videóval bővült a Tecmo ősszel érkező verekedős játéka. Rig és Bass igazi fenegyerekek, akik nem hordanak rózsaszín pulcsit, nem lóg a szemükbe a hajuk és nem festik feketére a körmüket, mint Christiano Ronaldo. Az izomagy a győzelem felé visz.

A Dead or Alive 5 esetében abban a szerencsés helyzetben fagyunk, hogy férfi karakterrel is lehet nagymellű nőket verni. Ahogyan teszi ezt hősünk is az alábbi előzetesben. Rig és Bass az igazi nyers erőt képviselik a Team Ninja bunyós címében, mely szeptemberben érkezik Xbox 360-ra és PS3-ra.

8.
8.
DON GONDOCS
Várjuk szeretettel, én bízom benne hogy jó játék lesz a kategóriájában.
6.
6.
Hubert Cumberdale
Bakker ezek a verekedős játékok csak grafikában változnak :D
5.
5.
drakecsaj
#3: Szerintem jobb mint egy Virtua Fighter mivel jóval pörgősebb a játékmenet, érdemes egy játszmát 3 körösre állítani. Soul Calibur és az MK se rossz csak mindegyiknek megvan a maga ritmusa ahogy játszani kell vele (legalábbis szerintem).
Remélem lesz random gomb, és nem kell mindig karaktert választani.
Mi tesómmal a 4. részével órákig elbarmultunk, úgyhogy ha a csajod szeret játszani akkor valószínűleg tetszeni fog neki :)

#4: A DoA mindig is ilyen volt, valaki vagy szereti ezt vagy nem. Részben ezért is pörgősebb a játék, illetve van benne counter attack is, a legtöbb karakter mozgása pedig elég gyors. Igazából az egész irreális, gondolok itt pl. a nagy lufikra a csajoknál, és jópár mozdulat is eléggé nyakatekert.
4.
4.
Ecneb
#2: Nem a grafikát értem, hanem például rögtön az első harcot: ipse halálra veri a csajt, robban minden, ahogyan csak hozzá érnek, a csaj fel sem áll, már üt vissza...
3.
3.
azureknight0715
#1: azért vald be hogy ha 2-en vagytok a haveroddal vagy valami akkor el lehet lenni egy iylen karibelű játékkal. Bár én jobban szeretem a mortal combat meg soul calibur játékokat. Egyik résszel sem játszottam a dead or aliveből viszont a filmet láttamXD Szerintem el lennék a csajommal ha már élőben ha felbasz nem csaphatom le akkor a játékban levezethetem a feszültséget rajtaXD
2.
2.
Yagami Light
#1: Valósághűnek(gondolom grafikailag értetted) azért nem mondanám, de azért elég szép játék. Amúgy ez a 3D Fighter stílus már egyáltalán nem újdonság. Úgy kb 1995-től létezik(ahogy kijöttek a Playstation1, Sega Saturn majd a Nintendo64 konzolok). Úgy kb 17 éve megy ez már.
1.
1.
Ecneb
Imádom az ilyen valósághű és értelmetlen játékokat. Hova lesz a mai világ...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...