Elite: Dangerous - ingyenes lesz a Horizons DLC

  • Írta: gorien
  • 2020. október 1.
  • Akció
Link másolása
A Horizons kiegészítő 2015-ben megengedte az Elite: Dangerous játékosainak, hogy az űrhajókból felszíni felderítőjárművekbe szállva a bolygókat is felfedezzék. Most a gyalogos felfedezést magával hozó Odyssey előtt ingyenessé válik.

Az Elite: Dangerous jövőre egy tartalmas bővítést kap az Odyssey képében, amely végre kiengedi a játékosokat a pilótafülkéből, hogy az űrállomásokat és a bolygók felszínét is bejárhassák. Felderítés szempontjából a 2015-ös Horizons kiegészítő hozott még sokat, ami a hatkerekű, felszíni felderítőjárműveken (SRV) keresztül először lehetővé tette, hogy ne csak az űrben furikázzunk.

Október 27-től a Horizons kiegészítő ingyenes lesz, vagyis onnantól kezdve az alapjáték részét képezi majd, azokat, akik az elmúlt öt évben megvették, a fejlesztők egy egyedi hajófestéssel jutalmazzák.

Azt ugyan még nem tudjuk, az Odyssey mennyibe fog kerülni (a Horizons mostanában 30 dollár volt), de azt igen, hogy a fejlesztés folyamatosan halad. Az új fejlesztői naplóban többek között az űrállomásokra is beleshetünk – noha a kiegészítő egyik vonzereje a bolygókon való mászkálás lesz, előbb ezeket az űrben lebegő monstrumokat fogjuk felfedezni. Három különböző kikötőtípust is kapunk majd, attól függően, milyen területekhez adják hozzá őket.

A bolygókat ezzel szemben kolóniák népesítik majd be, amelyekből több ezer bukkan fel abban a pillanatban, hogy az Odyssey megjelenik. Ezeknek a településeknek az épületeit belülről is felfedezhetjük majd. A tavalyi számvetés alapján a játékosok egyelőre csak az Elite: Dangerous galaxisának 0,042 százalékát fedezték fel, és ezt tetézik majd 2021-ben az Odyssey újdonságai, szóval egy darabig nem kell attól tartanunk, hogy a játék kifogy a látnivalókból.

Az Elite: Dangerous PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en játszható.

4.
4.
bitbandita
#3: Igazából nem is annyira az alapár az ami sok. 200 körül van, ha jól emlékszem, mármint 200 milla (+/- pár tízmillió) Viszont felszerelni a minőségi cuccokkal, na az már igen. Alsó hangon egymilliárd, és akkor csak a főbb rendszerekről beszéltünk :D
3.
3.
shooter1234
A nagy hajók közül még próbálom megszerezni a Federal Corvette -t és akkor meglesz mind, bár az a legfarmolósabb ,de már csak 2 szint hiányzik hozzá. Na meg engineer -nél megreszelni, hogy azért komoly legyen.
2.
2.
Ooorky
#1: Én is benézek, asszem tavaly megpróbáltam eljutni a Tejútrendszer "aljára", valahol ott lesz az asp explorerem :-)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...