Kiszivárgott a Call of Duty: Black Ops 4 törölt War módja

  • Írta: osan
  • 2024. január 29.
  • Videó
Link másolása
Annak ellenére, hogy a játék kiadója, az Activision nyilatkozata szerint a Black Ops 4 nem felelt meg az elvárásoknak, így is 2018 második legkelendőbb címe volt a Read Dead Redemption 2 után. Most kiszivárgott pár felvétel egy törölt játékmódjáról.

Tegnap azt tudhattuk meg, hogyan is nézett volna ki a Call of Duty: Future Warfare, ma pedig egy újabb X-posztnak köszönhetően az derült ki, hogyan is festett volna a Call of Duty: Black Ops 4 egyik játékmódja, a War.

A háborúra keresztelt játékmód először a 2017-es Call of Duty: WWII-ban volt elérhető, és a 2018-as CoD-játékban is megtalálhattuk volna, ha a Treyarch vagy az Activision nem döntenek úgy, hogy inkább kukázzák az egészet. A játék rajongói oldala alapján több pálya is készült a módhoz, mindegyik külön küldetésekkel, ezeket viszont jó eséllyel nem fogjuk látni többet.

A War mód egyébként, ahogy a WWII-ban is, úgy a Black Ops 4-ben is egy narratív fókuszú közösségi élmény lett volna, mely során csapattársainkkal szorosan összedolgozva győzhettük volna le az ellenfél csapatát.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...