Mégis megkapják ingyen a Fallout 4 frissítését a PS Plus előfizetői

  • Írta: zoenn
  • 2024. április 27.
  • Hír
Link másolása
A Bethesda Game Studios tisztázta a helyzetet a Fallout 4 PlayStation Plus-verziójának next-gen frissítésével kapcsolatban. Igen, ők is jogosultak a legújabb frissítés letöltésére, csak még várni kell rá picit.

Napok óta attól hangos az internet, hogy a PlayStation Plus előfizetői átverve érzik magukat, hiszen hiába szerezték meg ily' módon a Fallout 4-et PlayStation 5-re, nem jogosultak ingyen a héten napvilágot látott "next-gen update-re", amely a hibajavításokon, új küldetéseken és grafikai módosításokon túl a várva-várt 60 fps módot is hozzáadta a játékhoz. A dolog a Bethesdát is meglepte, és bár napokig hallgatott, most az X-en megtörte csendet.

"Néhány zavart tapasztaltunk a Fallout 4 next-gen frissítésével kapcsolatban a PlayStation Plus Extra tagjai körében. A Fallout 4 frissítése számukra is elérhető lesz a PlayStation Game Catalogon keresztül. Nagyra értékeljük a türelmeteket, amíg a csapatok ezen dolgoznak." - olvasható a fejlesztő nyilatkozatában.

Szóval jelen állás szerint csak az Extra-tagsággal rendelkező játékosokra vonatkozik a fenti állítás, nincs információ arról, hogy mi lesz azokkal, akik PS5 Catalog és a PS+ Essentials révén kapták meg a példányukat.

Már a Microsoft is mihamarabb Fallout 5-öt szeretne

Legújabb iparági pletykák szerint a Bethesda tulajdonosa is tisztában van a következő Fallout-játékkal kapcsolatos várakozásokkal, és alig várja, hogy megérkezzen. Ahogy arról már mi is írtunk, a stúdió rendkívül elfoglalt, 2030-nál korábban nemigen fog megjelenni, hiszen előbb be kell fejeznie a Starfieldet és a The Elder Scrolls VI-ot.

Ám a Microsoft fel szeretné gyorsítani a fejlesztést, meglovagolva a jelenlegi hype-ot. Jez Corden úgy látja, mindenképp sikeres lesz a Fallout 5, és csak egyetlen lehetőség van a fejlesztés felgyorsítására. Mégpedig az, hogy elvenné a Bethesda Game Studios-tól, és kiszervezné a projektet egy külső csapatnak, hasonlóan a 2010-es Fallout: New Vegashoz, amit az Obsidian Entertainment rakott össze. Összetennénk a kezünket és odaadnánk az összes kupakunkat, ha ez így lenne most is!

2.
2.
Ganzer
Obsidiantól jöhetene a Fallout 6, a New Vegas is tetszett.
1.
1.
Anti crytek
A világ megérett a pusztulásra...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...