Bejelentették a The Smurfs: Dreams-t

  • Írta: osan
  • 2024. április 29.
  • Videó
Link másolása
Egy co-op platformer játékot kapunk mindenki kedvenc kék törpjeivel a főszerepben a Microids legújabb alkotásában. Természetesen már mozgásban is láthatjuk a kalandot, hiszen egy videó kíséretével érkezett a bejelentés.

A Microids csapata végre visszatért a képregényes és egyéb popkulturális karakterekkel való munkához – hozzájuk köthető az Asterix & Obelix: Slap Them All 2, az Agatha Christie: Murder ont he Orient Express, de a The Smurfs – Village Party is – és egy újabb Hupikék törpikék-játékkal jelentkeznek. Ezúttal egy családbarát co-op platformerre számíthatunk tőlük:

Többen, de akár egyedül is játszhatunk majd a The Smurfs – Dreams-szel, mely során különleges álomvilágokba fogunk elkalandozni, pontosabban 4 álomvilágba, azokon belül 12 pálya és 16 minikihívás vár majd ránk. Természetesen elmaradhatatlan, hogy saját karakterünk kinézetét kedvünkre alakítgassuk, így a pályák során megszerezett mágikus gömbök és főellenség-érmék hasznosak lesznek, mikor személyreszabásról lesz szó.

Megjelenési dátumunk még nincs a játékhoz, azonban azt tudjuk, hogy PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, Nintendo Switch-re és PC-re is érkezik, mikor megjelenik.

1.
1.
GAMEROD
Lehetne több ilyen rajzfilm inspirálta játék, főleg rpg és nyíltvilágú környezetben. Főleg Disney meg Cartoon Network házatájáról.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...