Az Old School Rally annyira old school, hogy akár Colin McRae Rally is lehetne

  • Írta: szlav
  • 2024. május 16.
  • Bejelentés
Link másolása
Ha ti is imádtátok a kései 90-es évek ralijátékait, akkor mindenképp vessetek egy pillantást az Old School Rally néven bejelentett alkotásra. A Colin McRae Rally-t idéző játékot egyetlen fejlesztő készíti.

Az 90-es évek végén és a 2000-es évek hajnalán, vagyis az eredeti PlayStation 32 bites időszakában hatalmas fénykorukat élték az első valódi 3D-s modellekkel dolgozó versenyjátékok. Ezek közt is egyedülálló volt a Codemasters által fejlesztett Colin McRae Rally, amely olyannyira iránymutató volt a maga korában, hogy tőle egyenes ágon vezethető le jóformán az összes modern ralijáték.

Nos, ehhez a fénykorhoz nyúlt vissza a Frozen Lake Games egyszemélyes fejlesztője. Az Old School Rally névre keresztelt alkotás pontosan azt kínálja, amit gondolnánk: a régi, klasszikus ralijátékok élményét, annak megfelelő látványvilággal és fizikával, de még a soundtrack is az ezredforduló versenyjátékainak a zenei stílusát idézi.

A zsáner ősrajongóinak kötelező darab lehet az Old School Rally, üröm az örömben viszont, hogy egyelőre nem tudni, mikorra készül el a PC-re fejlesztett egyszemélyes projekt. Annyit már tudni, hogy a játék fejlesztője korai hozzáféréssel teszi majd először elérhetővé a játékot, a tervei szerint pedig innentől számolva kb. 6-10 hónap további fejlesztési időre lesz szüksége. Innen is sok sikert kívánunk neki!

4.
4.
crytek
#3: Ez csak egy a millióból és még ez is jobb és nem fél meg 1$-os hanem ingyenes

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Vince.project&hl=en_US

Mondjuk leszolhatjuk ha elad 10K db-ot már világsiker és 100% hogy sokkal jobban fog fogyni mert ezeknek nagy sikere szokott lenni :)
3.
3.
Nothing
Az derék meló, ha tényleg egyedül hegeszti az illető, de őszintén szólva én sem igazán látom a létjogosultságot az eredeti játékok meg a PC-s retro dömping mellett. Gondolom, licensz se nagyon lesz (hacsak nem milliomos a kreátor), ránézésre a fizika is elég "szellős", plusz ezt a snassz címet is le kéne cserélni, mert olyan, mint valami fél dolcsis mobiljátéké.
2.
2.
crytek
Tetszik bár beírom a play áruházba és 76 ilyet lehet tolni ingyen..
1.
1.
AbsurdShark
Szeretem a retró stílusú játékokat, de azok szerintem azért működnek igazán, mert valami újat mutatnak retro grafikával.
De ez így elsőre tényleg annyira Colin McRae Rally akar lenni, hogy akkor inkább azt veszem elő ha retro rallyra vágyok, mintsem azt várjam hogy ezt befejezzék licensz-jogok nélkül.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...