Már offline is játszhatunk a Nightingale-lel

  • Írta: zoenn
  • 2024. május 23.
  • Hír
Link másolása
Már a februárban indult korai hozzáférés óta könyörögtek a Nightingale elszánt rajongói az offline módért, amit utána kiemelt fontosságú célként kezelek a fejlesztők. A 0.3.0-s verzióval már elérhetővé vált a szóló móka.

A viktoriánus korban játszódó fantasy túlélőjáték offline módjára már régóta fájt a rajongók foga, a volt BioWare-fejlesztőket tömörítő stúdió illetékesei pedig kiemelt prioritásként kezelték az ügyet. Nos, az offline mód itt van, lehet próbálgatni, nem vagyunk a szerverek kénye-kedvére kiszolgáltatva.

A másik szintén fontos kívánság a tárolóhelyekből való építés lehetősége volt, amit szintén elérhetővé tettek a srácok. Az erőforrásokat ezentúl akkor is fel lehet használni az építkezéshez, ha éppen nincs a személyes eszköztárunkban. Kijelölhetjük azokat a konténereket, melyek felhasználhatóak erre a célra, így nem fordulhat elő, hogy véletlenül a barátunk nyersanyagait használjuk fel.

Új szörnyek és bekerültek a kalapba, az apex-lények három tier-en keresztül érkeznek majd, nyilván a durvább teremtmények minőségi loottal kecsegtetnek. Az NPC-k terén olyan történelmi hírességekkel futhatunk össze, mint Edgar Allan Poe és Jeanne d'Arc. Ha teljesítjük a küldetéseiket, a költő íróasztalát is megszerezhetjük, vagy épp az utóbbi hölgy kardját is.

Ezen kívül számos új ruhadarabot is szerezhetünk, és mostantól már a főmenüből is beállíthatjuk karakterünk kinézetét.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...