Elveszti PvE-módjai egy részét az Overwatch 2

  • Írta: szlav
  • 2024. május 25.
  • Gyászhír
Link másolása
Eddig is igencsak szegényes volt az Overwatch 2 nagy csinnadrattával beharangozott PvE-módja, a választék pedig csak tovább csökken. Sikertelen volt a Hero Mastery Gauntlet, a Blizzard elkaszálja azt.

Az Overwatch nagy, sztoriközpontú PvE-kampányok és képességválasztós opciókat ígérő kooperatív kihívások ígéretével vált Overwatch 2-vé, ebből azonban hosszas huzavona után nem lett jóformán semmi. A sztoriküldetések kimerültek három igen gyenge, külön fizetős misszióban, illetve idővel elérhetővé vált az úgynevezett Hero Mastery Gauntlet is, amely egy nagyon steril környezetben állított hősökre szabott kihívásokat a játékosok elé. Nos, az utóbbinak búcsút is mondhatunk.

Miközben a hero shooter online tartalmai szezonról szezonra szépen bővülnek, a Blizzard egy könnyen eltéveszthető fórumbejegyzésben jelentette be, hogy a következő, 11-es számú szezon startjával kivezetik a Hero Mastery Gauntletet, mint permanens játékmódot. A játékosoknak a jelenleg futó szezon végéig, vagyis még néhány hétig van lehetőségük arra, hogy itt is kipróbálják magukat, ezek után azonban elérhetetlenné válik a játékmód, melyre az Overwatch 2 PvE tartalmainak egyik fő elemeként hivatkozott az irvine-i vállalat.

Egyértelmű persze, hogy jóformán senki nem játszott a Hero Mastery Gauntlet kihívásaival, így nagyon kevesen fogják hiányolni azt, a történetnek azonban mégis megvan az a pikantériája, hogy az Overwatch 2 akkora hátraarcot vett, hogy a PvE-tartalmak bővítése helyett inkább csak fogynak belőle az efféle játékmódok.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...