Assassin's Creed: Valhalla PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

A vikingek korába kalauzol el az új Assassin's Creed.

Kiadós előzetesen a Dawn of Ragnarök

Az Assassin's Creed: Valhalla hamarosan megkapja a teljes széria eddigi legnagyobb kiegészítőcsomagját. Lássuk, milyen kalandok várnak Eivorra és Odinra a Dawn of Ragnarökben!

Kisebb, lopakodós Assassin's Creed a láthatáron?

Gyakorlatilag nyílt titok, hogy készül már a Ubisoft konyháján a live service formájában tálalt Assassin's Creed: Infinity, úgy tűnik azonban, hogy előtte egy kisebb, lopakodásra kihegyezett epizód is napvilágot láthat.

Ingyenhétvégét tart az Assassin's Creed: Odyssey

Ha kimaradt volna, akkor itt a megfelelő alkalom arra, hogy kipróbáljátok az elmúlt évek egyik legnagyszerűbb Assassin's Creed-játékát. A PC-s tábor az egész hétvégét az ókori Görögországban töltheti, így jut idő az új crossover-történetre is.

Íme, az Assassin's Creed: Valhalla új kiegészítője

Bemutatkozott a Dawn of Ragnarök, az Assassin's Creed: Valhalla harmadik és egyben a sorozat történetének eddigi legnagyobb kiegészítője. Odin szemszögéből élhetjük majd át az északi mondavilág kataklizmáját.

Tovább szivárog az új Assassin's Creed-kiegészítő

Noha a The Game Awardsról lemaradt, a jelek szerint holnap valóban bemutatkozik az Assassin's Creed: Valhalla következő DLC-je, ami a pletykák szerint a Dawn of Ragnarök címet viselheti majd.

Assassin's Creed: Valhalla - fontos frissítés érkezik

Jövő héten jelentős frissítés érkezik az Assassin's Creed: Valhallához, amely alaposan leredukálja a játék méretét, és így javít a teljesítményén is. A rossz hír az, hogy emiatt újra le kell töltenünk a teljes címet.

God of War-szerű DLC-t kap az AC: Valhalla?

A legújabb szóbeszédek szerint a The Game Awardson mutatkozhat be az Assassin's Creed: Valhalla következő nagy, igencsak masszív letölthető bővítménye, ami állítólag God of War stílusú lesz.

Visszatért az Assassin's Creed narratív igazgatója

Az Assassin's Creed-játékok írója és a Valhalla narratív igazgatója, Darby McDevitt idén tavasszal távozott a Ubisofttól. Az elmúlt hónapokat azonban vehetjük egy hosszú vakációnak is, az úriember ugyanis visszatért a stúdióhoz.

Újdonságokkal bővül az Assassin's Creed: Valhalla

Miután kiszivárgott néhány új trófea az Assassin's Creed: Valhallához, a Ubisoft nem várt tovább, és hivatalosan is megerősítette, milyen újdonságok érkeznek majd a viking kalandhoz.

Ingyenes játékokkal ünnepel a Ubisoft

Idén ünnepli 35. születésnapját a francia kiadó, a jeles alkalom jóvoltából pedig számos akcióval, nyereményjátékkal, ingyenes hétvégével és ingyenes játékkal kedveskedik majd a rajongóknak.