Assassin's Creed: Valhalla PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

Beigazolódtak a pletykák, jön a vikinges Assassin's Creed.
Típus:

Inside Xbox - reagált a Microsoft a visszajelzésekre

A csütörtöki Inside Xbox nem igazán nyerte el a játékosok tetszését, ez tükröződik a YouTube-értékeléseken is. A Microsoft és a műsor egyik főszereplője, a Ubisoft most reagált a visszajelzésekre.

Mozgásban az Assassin's Creed: Valhalla

A Ubisoft az ígéretének megfelelően közzétette az Assassin's Creed: Valhalla első gameplay trailerét. Nem mondanánk, hogy túl kiadós lenne a kedvcsináló, de legalább kapunk egy kis ízelítőt abból, hogy milyen lesz a vikingek oldalán portyázni.

Itt nézd vissza a ma esti Inside Xboxot!

Különlegesnek ígérkezik a ma esti Inside Xbox-adás, hiszen ez lesz az első alkalom, hogy belekukkanthatunk az Xbox Series X-re (is) megjelenő címek játékmenetébe. Nézd velünk élőben!

Újabb részletek az Assassin's Creed: Valhalláról

Az Assassin's Creed: Valhalla vezető fejlesztői egy tartalmas videóban mesélnek a nagy felhajtást keltő előzetesről és a játék részleteiről. Szó esik a viking kultúráról, a fegyverekről és Eivor motivációjáról is.

Íme, az Assassin's Creed: Valhalla előzetese

Eljött az idő, a tegnapi leleplezést követően ma egy elképesztően hangulatos előzetessel jelentkezett az Assassin's Creed: Valhalla. A vikingek és angolok harca során előkerül a rejtett tőr is.

15 stúdió dolgozik az új Assassin's Creeden

Eddig is megszokott volt a Ubisoftnál, hogy több csapat dolgozik egy-egy Assassin's Creed-játékon, most azonban rekordszámú stúdió segít be az Assassin's Creed: Valhalla munkálataiba.

Bemutatkozott az Assassin's Creed: Valhalla

Rendhagyó módját választotta a Ubisoft az új Assassin's Creed teaselésének, a BossLogic néven futó művész ugyanis egy maratoni, nyolc órán át tartó stream keretei között rajzolta meg a játék leleplező artworkjét. Holnap jön az első trailer!