Mafia: Trilogy PC, PS4, XBOXONE

Felújítva térnek vissza a Mafia-játékok.
1598792400

Gameplay előzetesen a Mafia: Definitive Edition

A Future Game Show alkalmából a Mafia: Definitive Edition is újból megmutatta magát egy háromperces gameplay trailer erejéig, amiben egy teljes küldetést nézhetünk végig a fejlesztők kommentárjával kísérve.
1598559120

Trailert kapott a Mafia: Definitive Edition

Noha a mai napon már láthattatok egy hosszabb gameplay felvételt a Mafia felújított változatáról, a játék a Gamescom Opening Night Live-on is képviseltette magát egy rövid kedvcsinálóval. Csekkoljátok!
1594188000

Csúszik a Mafia: Definitive Edition

Az eredeti tervekhez képest egy hónappal később kerülhet csak boltokba a Mafia: Definitive Edition. A készítők addig sem hagynak látnivalók nélkül minket, két hét múlva jön az első gameplay trailer!
1592078100

Traileren a Mafia: Definitive Edition

Az ígéreteknek megfelelően a Mafia: Definitive Edition is képviseltette magát a PC Gaming Show műsorában - igaz, mindössze egy nyúlfarknyi előzetest kaptunk csak a várva-várt remake-hez.
1591109160

Mafia II: Definitive Edition teszt

A Mafia-sorozat évek óta tetszhalott állapotban várta a sorsát, idén azonban odatette magát a kiadó, és a klasszikus első rész teljes remake-elése előtt a második és harmadik epizód is kapott egy-egy felújított kiadást.
1590501600

Mafia II: Definitive Edition - hogy teljesít konzolon?

Pár napja már tudjuk, hogy az újradolgozott Mafia-részek közül a legtöbb figyelmet az első rész élvezi, azonban némi ráncfelvarráson a második rész is átesett, így adja magát a kérdés: hogy néz ki a páciens a műtét után?
1589907600

Elérhető a Mafia II és a Mafia III: Definitive Edition

Gyakorlatilag már eddig is nyílt titok volt, hogy a Mafia-trilógiából a második és harmadik rész újrakevert változatát hamarabb kapjuk meg, mint a teljesen remake-elt első epizódot. Ez most hivatalossá vált.
1589893200

Nézz bele a Mafia II: Definitive Edition első perceibe!

Az ígéretek szerint ma este leplezik le a Mafia: Trilogyt, ám ahogy az ilyenkor lenni szokott, idő előtt szivárognak ki belőle a látnivalók. Most a második játék újrakevert kiadásának az első pár percét leshetjük meg.
1589454000

Megérkeztek az első képek a Mafia II-remasterből is

A tegnapi bejelentést követően, miszerint érkezik a Mafia: Trilogy, ami magában foglalja az összes eddig megjelent Mafia-játékot, meg is kaptuk az első képeket az újrakevert Mafiából. Most érkezett pár látnivaló a második részből is.
1589396520

Frissítve: Tényleg készül a Mafia: Trilogy

Már jó ideje keringtek különféle pletykák a neten a Mafia-sorozattal kapcsolatban, de mától vége a találgatásoknak, hivatalosan is készül Mafia: Trilogy. A jó hír mellé egy rövid előzetes is érkezett.