Xbox

Az eredeti Microsoft Xbox konzol. Bill atyánk egyik üdvöskéje, melyet hihetetlen pénzekből futtatott fel.
Típus: Játékkonzol, Táblajáték

Így szövetkezett volna a Microsoft a Nintendóval

Habár ismert tény, viszonylag keveset tudunk arról, hogy a Microsoft eredetileg nem egyedül, hanem a Nintendo, majd a Sony oldalán szeretett volna belépni a konzolpiacra.

Frissítve: Drágább lesz az Xbox Live Gold-előfizetés

A Microsoft megerősítette, hogy az árfolyamváltozások miatt június végétől hat országban is emelkedni fog a Gold-előfizetés ára. A változás sajnos Magyarországot is érinteni fogja.

GC 2015: Nézd vissza a Microsoft-konferenciát!

Alig egy óra múlva kezdetét veszi a Microsoft gamescomos konferenciája, amelyen olyan játékok kerülnek terítékre, mint a Quantum Break, az új Crackdown, a Halo 5 vagy a Scalebound.

Elhagyta a Microsoftot az Xbox Live atyja

Újabb veterán hagyta el a Microsoft fedélzetét, ezúttal az Xbox Live és az XNA fejlesztői környezet atyja, Boyd Multerer távozott Redmondból. Tizenhét évet húzott le az Xbox gyártójánál.

HWSW: Megvan a Microsoft új vezetője

Hivatalosan is bejelentette a Microsoft, hogy mától Satya Nadella a cég elnök-vezérigazgatója. Bill Gates visszatér és aktív szerepet vállal a termékfejlesztésben - írja nagytestvérünk, a HWSW.

HWSW: Visszavonul a Microsoft vezérigazgatója

A Microsoft ma bejelentette, Steve Ballmer elnök-vezérigazgató 12 hónapon belül nyugdíjba megy. A sajtóanyag szerint maga döntött erről, de az utódát még megkeresi, ebben Bill Gates is segíti majd a céget.

Ilyen neveken futhatott volna az Xbox

Az ezredforduló elején a Microsoft számára világos volt, hogy belép a konzolpiacra. A kreatív csapatnál lázas munka folyt, lássuk, hogy milyen néven futhatott volna a gép, ha nem Xboxként hivatkoznánk rá.

Közvetítettük az új Xbox bejelentését

Liveblog - Május 21-én, magyar idő szerint este hét órakor mutatkozik be a Microsoft új masinája. A Gamekapocsnak hála, semmiről sem maradsz le! A stream mellett ne felejts el minket sem rendszeresen frissíteni!

E3 2013: Megvan a Microsoft-konferencia dátuma

Minden meglepetés nélkül, június 10-én, azaz az idei Electronic Entertainment Expo nulladik napján rendezik meg a Microsoft sajtókonferenciáját, ami vélhetőleg a közeljövő játékai mellett a next-gen Xboxra hegyeződik ki.

Hivatalos: május 21-én mutatkozik be az új Xbox

A Microsoft bejelentette, hogy május 21-én leplezi le a következő generációs Xboxot. A gép természetesen saját showt kap majd, amit élőben is lehet követni az ígéretek szerint. Várjuk?