Xbox

Az eredeti Microsoft Xbox konzol. Bill atyánk egyik üdvöskéje, melyet hihetetlen pénzekből futtatott fel.
Típus: Játékkonzol, Táblajáték

Továbbra is veszteséges az Xbox 360

Háromszáztizenöt millió dollárral továbbra is veszteséges a Microsoft Entertainment and Devices részlege - ettől függetlenül nem kell félteni a céget.

A Nintendo meghódította Európát

A Nintendo most közzétett jelentése szerint Európa decemberi konzoleladásainak kereken 50%-át birtokolta a Wii és a DS - lekörözve ezzel mindkét konkurens céget.

A játékkonzolok evolúciója - képekben

A Knuttz.net szerkesztői tegnap a valaha megjelent összes konzolt felvonultató, igen érdekes képsorozattal lépték meg az internetező gamer közösséget.

Japán hardvereladások: December 18-24

Megérkezett a december 18-24. közti japán hardvereladások statisztikája, melyben a DS lite továbbra is toronymagasan vezet, de már a Wii is szépen zárkózik felfele.

Nagy amerikai konzolstatisztika

Egy mindenre kiterjedő statisztika jelent meg ma az idei karácsonyi szezon alatt elkelt konzolos játékokról és gépekről. Érdemes átfutni!

Mikor legális egy emulátor használata?

Bár eleddig nem igen terjedt el a különféle emulátorok használata, hiszen több tízéves játékokon kívül nem sikerült még például PC-n tökéletesen futtatni konzolos programokat.

Smash My PlayStation 3

A SmashMyiPod.com szerkesztői egy újabb zúzós oldalt nyitottak, melynek címe: SmashMyPS3.com. Mint a címből is kiderül, az újabb áldozat nem más, mint a PS3.

A Microsoft már a következő Xbox-on gondolkodik

Chris Lewis egy interjú keretében kotyogta ki, hogy már megkezdték a következő next-gen Xbox előmunkálatait - idézem: "Elkezdtük, mert muszáj volt."

Ajándék Xbox-játék a Burger King-menü mellé

Az Egyesült Államokban érdekes akcióval rukkol elő a Burger King: a gyorsétterem egy menüje mellé ajándékba egy Xbox-játékot kap a vásárló - hogy mik vannak...

Ajándék koszos gatya Xbox mellé

Chip Caddell barátunk múlt héten gondolt egyet és rendelt az eBay-en egy használt Xbox-ot, de nem várt meglepetés is volt a csomagban.