Xbox

Az eredeti Microsoft Xbox konzol. Bill atyánk egyik üdvöskéje, melyet hihetetlen pénzekből futtatott fel.
Típus: Játékkonzol, Táblajáték

Ajándék koszos gatya Xbox mellé

Chip Caddell barátunk múlt héten gondolt egyet és rendelt az eBay-en egy használt Xbox-ot, de nem várt meglepetés is volt a csomagban.

Egy hétig ingyenes lesz az Xbox Live Európában

A Microsoft nem elégszik meg a több, mint - elsősorban amerikai - három milliós Xbox Live előfizetői táborral - a szolgáltatást népszerűsítendő, ingyenes hetet terveznek.

GC 2006: Microsoft konferencia blog

Technikai okokból sajnos csak csúszva tudjuk Nektek publikálni a délelőtti Microsoft konferencián írt jegyzeteinket. Ezúton is elnézést kérünk Tőletek a késésért.

GC 2006: Hangulatképek Lipcséből

Hamarosan kezdődik a Microsoft konferencia, így tettünk egy kisebb sétát a cég pavilonjainál, hogy meglessük az előkészületeket.

Microsoft Codename Argo

A korábban Xbox Portable és Xboy néven emlegetett hordozható multimédiás Microsoft játékkonzolnak végre megszületett a hivatalos kódneve.

Japán konzol eladási statisztikák

Japán ügynökeink eljuttatták hozzánk az ottani eladási statisztikákat, mely az elmúlt hét eladott konzoljairól értekezik pontosan, számszerűen...

Japánban a DS Lite a legkeresettebb - Top10

Megérkeztek a múltheti (június 5-11) japán eladási statisztikák, melyek a tíz legvásároltabb konzol nevét vonultatják fel. Élen a nemrég megjelent Nintendo DS Lite...

Az évtized híre: Bill Gates visszavonul!

A hír igaz. Bill Gates, a Microsoft alapítója, elnöke és vezető szoftvermérnöke egy mai sajtókonferencián bejelentette visszavonulását.

Mindenidők legjobb kontrollerei

A külföldi GamePro jóvoltából összeállt a lista, melyen mindenidők 11 legjobb játékvezérlője szerepel - első helyezettünk az NES kontrollere lett!

Újabb 21 Xbox-játék játszható X360-n!

Nem oly régen frissültek az Xbox 360 visszafelé kompatibilitásának lehetőségei: Peter Moore újabb 21 játékot jelentett be, melyek futnak már a next-gen gépen.