Xbox

Az eredeti Microsoft Xbox konzol. Bill atyánk egyik üdvöskéje, melyet hihetetlen pénzekből futtatott fel.
Típus: Játékkonzol, Táblajáték

Jobban teljesít az Xbox 360, mint elődje

Az Xbox 360 a napokban ünnepelte a harmadik születésnapját, most pedig arról számolhatunk be, hogy a konzol jobban teljesít a pénztáraknál, mint elődje tette.

Nincs szükség a konzolokra?

Habár többen vélik úgy, hogy a PC nemsokára megszűnik játékplatformnak lenni, John Welch, a PlayFirst fejese azt a véleményét erősíti, miszerint a konzoloknak fellegzett be.

Az Acer is szeretne betörni a konzolpiacra

A tajvani Acer notebookgyártó vállalat is szeretne egy szeletet a nagy konzol tortából. A piacra való betörést egy PC alapú gamer masinával képzelik el.

Már nem Bill Gates a világ leggazdagabb embere

A Forbes újfent közzétette a világ leggazdagabb embereinek listáját, melynek legfőbb érdekessége, hogy tizenhárom év óta először a sort nem Bill Gates vezeti.

Konzolokban rejtette el az illegális pénzt

Január elején Londonban letartóztattak a modchipekkel és PSP memokkal üzletelő férfit, a házkutatás során pedig rájöttek arra is, hogy hol tartotta a pénzt.

Microsoft gagyishow - Bill Gates utolsó napja

Kíváncsi vagy hogyan csinál magából hülyét Bill Gates? Következzen most a Microsoft elnökének valóságshowja, melyben utolsó napját követhetjük figyelemmel.

A hónap videója: Egy gamer apa élete!

Cat's in Pajamas címmel egy fantasztikus kisfilm látott napvilágot a Super Deluxe-on. A videó görbe tükröt állít a gamerek elé, de sok fontos dologra is felhívja a figyelmet.

Vírus terjed az Xbox Live-on?

Több felhasználó állítja különböző fórumokon, hogy Xbox Live-on keresztül terjedő vírus áldozatai lettek - a hír egyelőre csak pletyka, de nem árt odafigyelni.

Letartóztatták a PlayStation-utálót

Egy fiatal srácot tartóztattak le a minap, amiért a PlayStation iránti gyűlöletét nem éppen a legmegfelelőbb módon adta ki magából.

Nyereséges lehet a Microsoft Xbox részlege?

Egy igen érdekes kis pénzügyi elemzés látott napvilágot a napokban, miszerint elképzelhető az, hogy nyereséges lesz az Xbox részleg!