Brit toplista: senki sem előzte meg az F1 2021-et

  • Írta: Baloo
  • 2021. augusztus 3.
  • Toplista
Link másolása
Úgy tűnik, a hétvégi magyar nagydíj alatt is kitartott a Forma-1-es láz a briteknél, ugyanis ezúttal sem tudta egyik másik induló sem lekörözni a Codemasters játékát az aktuális toplistán. Az új Zelda is magabiztosan megtartotta az ezüstérmet.

Már a legutóbbi alkalommal is jót tett a Codemasters legújabb Forma-1-es játékának a múlt hétvégén megrendezett magyar nagydíj, hiszen rögtön az első helyen száguldott be a brit játékeladási toplistán az F1 2021. A sebességmámor pedig kitartott a szigetországban, és ezen a héten is a versenyjáték vihette haza az aranyérmet.

A dobogó második lépcsőfokára változatlanul a The Legend of Zelda: Skyward Sword HD léphetett fel, viszont a bronzérmet ezúttal sikerült a Mario Kart 8 Deluxe-nak eloroznia Ratchet és Clank nyakából. Szegény lombaxék egyébként jó nagyot zuhantak a ranglistán: a héten csak a negyvenedik helyet tudta megcsípni a PS5-exkluzív kaland. Valószínűleg ez a helyzet rögtön megváltozik, amint újabb konzolszállítmány érkezik az Egyesült Királyságba.

  1. F1 2021
  2. The Legend of Zelda: Skyward Sword HD
  3.  Mario Kart 8 Deluxe
  4. Animal Crossing: New Horizons
  5. Minecraft
  6. Grand Theft Auto V
  7. Marvel's Spider-Man: Miles Morales
  8. Olympic Games Tokyo 2020
  9. FIFA 21
  10. NEO: The World Ends With You
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...