Horizon: Forbidden West PS4, PS5

Folytatódik a Horizon: Zero Dawn.
1649583053

Multiplayer központú kitérővel erősít a Horizon?

Az Oops Leaks információi szerint a Horizon-sorozat egészen izgalmas jövő előtt áll, mert nem csak a már bejelentett VR-os kitérőt kapják meg a rajongók. Állítólag készül a harmadik rész, és egy multiplayer központú önálló epizód is.
1647352800

Brit toplista: a Gran Turismo 7 tartja az aranyat

Amint a Gran Turismo 7 megjelent, rögtön tarolt is a brit dobozos játékeladások toplistáján. Egy héttel később még nem akadt kihívóra, és ismét magáénak tudhatja a dobogó csúcsát.
1647169200

Amerikai toplista: az Elden Ring vitte a hónapot

Megérkezett az amerikai játékpiac teljesítményét monitorozó NPD Group legutóbbi jelentése. A megjelenésekkel jócskán megtömött februári hónapot az Elden Ring vitte, míg a konzolok közül továbbra is a Switch vezet.
1646650800

Brit toplista: első helyen rajtolt a Gran Turismo 7

Befutott a legutóbbi brit játékeladási toplista, amelynek az élén - nem túl meglepő módon - a Gran Turismo 7 végzett. Lássuk, hogyan rendezte át az élbolyt a Sony új versenyjátéka!
1646035200

Brit toplista: az élen rajtolt az Elden Ring

Menetrendszerűen tarolta le a brit toplistát az Elden Ring, amely az év harmadik legjobb rajtját hozta össze az Egyesült Királyságban. A GRID Legends ugyanakkor lényegében észrevehetetlen volt, a legjobb tíz közé sem került be.
1645633813

Befutott a Horizon: Forbidden West első javítása

Megkapta a megjelenése utáni első javítását a Horizon: Forbidden West. A sebtapasz kisebb-nagyobb hibák mellett főleg grafikai jellegű hiányosságokat és problémákat igyekszik orvosolni.
1645434000

Brit toplista: rögtön elsőzött az új Horizon

A Horizon: Forbidden West kényelmesen tudta behúzni az aranyérmet a legutóbbi brit toplistán, és az egyik legjobb rajtot hozta a Sony új generációs konzolján. Az eladások harmadát azonban így is a PlayStation 4-es változat tette ki.
1645186080

Elkészült a Horizon: Forbidden West videótesztünk

A tavalyi év végén már kipróbáltuk magunkat a műfajban, most pedig igyekeztünk finomhangolni a formátumon: fogadjátok szeretettel a Horizon: Forbidden Westről szóló videótesztünket!
1645036774

Exkluzív: Horizon: Forbidden West interjú

A Horizon: Forbidden West megjelenése előtt lehetőségünk volt interjút készíteni a játék rendezőjével, Mathijs de Jonge-gal, aki örömmel válaszolt kérdéseinkre. Beszélgettünk Aloy karakteréről, a történetről és néhány technikai apróságról is.
1644930000

Bemutatkozott a Horizon-játékok LEGO-szettje

A LEGO megállíthatatlanul szerez meg újabb és újabb licenceket, hogy aztán azokat kockásítva vetődjön a rajongók pénztárcája után. A Horizon: Forbidden Westhez is készül egy készlet, amit most meg is csodálhatunk.