Resident Evil: Village PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

Szokatlan folytatással tért vissza a Resident Evil.

PlayStation VR2 teszt

Végre megérkezett a Sony újgenerációs VR headsete, mely még a lényegesen drágább vetélytársainak is feladja a leckét. Kérdés csak az, hogy a japán óriáscég mit kezd a benne rejlő potenciállal.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ez a hét is sűrű megjelenések szempontjából, a legjelentősebb megjelenés minden bizonnyal a PlayStation 5-höz megjelenő PS VR2 és annak nyitókínálata.

Traileren a Resident Evil: Village VR-os módja

A teljesértékű VR-mód február 22-én jelenik meg a PS VR2-re, de lesz belőle demó verzió is azoknak, akik még nem ruháztak be a Capcom játékára.

Alcatraz szigetére vezet a következő animációs Resident Evil-film

Megkapta első előzetesét az idén nyáron érkező Resident Evil: Death Island. Az animációs film a Resident Evil: Vendetta folytatása lesz.

Így fest a PlayStation VR2 teljes nyitókínálata

Március végéig több mint 30 játék érkezik a Sony újgenerációs VR-headsetjéhez, a PS VR2-höz, köztük pár visszatérő nagyágyú is. Lássuk a teljes listát!

Resident Evil: Village - februárban érkezik a VR-mód

Napra pontos dátumot kapott a Resident Evil: Village VR. Számíthattunk rá, hogy a PS VR2 egyik nyitócíme lesz az ingyenes bővítmény.

Lady Dimitrescu is megjelent a God of War: Ragnarökben

Lady Dimitrescu, pontosabban a karakter szinkronszínésze, Maggie Robertson is tiszteletét tette a Sony legújabb kasszasikerében.

Resident Evil: Village - Winters' Expansion teszt

A Resident Evil: Village legújabb DLC-je számos újdonságot hozott az alapjátékhoz, köztük talán a legfontosabbat, a Winters család történetét lezáró Shadows of Rose-t.

PC-re is eljöhet a Resident Evil: Village VR?

Bár hivatalos bejelentés még nem érkezett, a Capcom számos nyomot elszórt már szerte az interneten. Vajon tényleg várható PC-re a VR-verzió?

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Aggodalomra semmi ok, még egyáltalán nem ért véget az őszi játékdömping, így a négynapos hétvégére is bőséggel kaptunk friss megjelenést. Lássuk, mire számíthatunk!