Resident Evil: Village PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

Szokatlan folytatással tért vissza a Resident Evil.

Képeken a Resident Evil: Village

Az amerikai IGN jóvoltából beesett három új screenshot a Resident Evil: Village-ből, így a közelmúlt szivárgásait követően némi hivatalos anyagnak is örülhetnek a sorozat rajongói.

Kiszivárgott a Resident Evil: Village teljes sztorija

A spoilerekre érzékenyek jobban teszik, ha mostanában óvatosan böngészik a videojátékos fórumokat, ugyanis kiszivárgott a Resident Evil: Village teljes története és befejezése.

PlayStation 5 - ami most van, és ami jön

A Sony kiadott egy előzetest, amely a PlayStation 5 már elérhető, illetve jövőre érkező címeit sorakoztatja fel. A felhozatalban szerepel a két Bethesda-cím, a Resident Evil: Village és a Project Athia is.

Áprilisban érkezhet a Resident Evil: Village?

A Capcom nemrég beismerte, hogy hackertámadás érte, és bár elmondása szerint a felhasználók érzékeny adatai nem kerültek illetéktelen kezekbe, nagyon úgy tűnik, hogy vállalat értékes információi elkezdtek kiszivárogni a világhálóra.

Resident Evil: Village - félperces rettegés

A Sony Interactive Entertainment egy vadonatúj reklámanyagot osztott meg velünk a teniszjátékos Naomi Osakával a főszerepben. A videóban egész pontosan 33 másodperc erejéig a Resident Evil-sorozat legújabb része is előkerült.

Resident Evil: Village - PS5-ön lesz teljes az élmény

Habár a Resident Evil: Village egy multiplatform játék lesz, mégis teljes körben támogatja majd a PlayStation 5 olyan hardveres újdonságait, mint az adaptív ravaszok, a haptikus visszajelzés vagy a Tempest 3D audiotechnológia.

Resident Evil: Village - mégsem nextgen-exkluzív?

A legújabb Resident Evil-játékot a PC mellett kizárólag a következő generációs konzolokra jelentették be, illetve ennek szellemiségében is fejlesztik, azonban a Capcom még nem tett le arról, hogy PS4-re és Xbox One-ra is kihozza a címet.

Hátborzongató előzetesen a Resident Evil: Village

A Resident Evil 7 sikerei után a Capcom belső nézetben folytatja Ethan Winters történetét. A Village kihalt, hátborzongató faluját és az azt övező sötét erdőt látva ezúttal is lesz okunk a félelemre.

Resident Evil: Village - ott lesz az idei TGS-en

A PlayStation 5-bemutató alkalmával leleplezett Resident Evil: Village-ről június eleje óta várjuk már, hogy újra lássunk/halljunk valamit, de mindeddig néma csend honolt a franchise környékén. Szerencsére ez hamarosan megváltozik.

Hamarosan újra láthatjuk a Resident Evil VIII-at?

Egy bennfentes forrás szerint már nem kell sokat várnunk, hogy újra mozgás közben láthassuk a Resident Evil: Village-et, ugyanis állítása szerint augusztusra (többek között) egy új trailerrel is készül a Capcom.