Resident Evil: Village PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

Szokatlan folytatással tért vissza a Resident Evil.

Resident Evil: Village - így fest majd PS4 Prón

Noha eredetileg next-gen címként jelentették be az új Resident Evilt, a Capcom sosem zárta ki, később pedig meg is erősítette az előző generációs portok érkezését. Nézzünk bele a PS4 Pro-változatba!

Áprilisban visszatér a Resident Evil Showcase

A következő hónapban újabb adással jelentkezik a Resident Evil Showcase, a Capcom Resident Evil-specifikus műsora. Ezzel párhuzamosan azt is bejelentették, hogy a Stadián is megveti a lábát a sorozat.

Ilyen gép kell majd a Resident Evil: Village-hez

Másfél hónap van még hátra a Resident Evil: Village megjelenéséig, a Capcom pedig időszerűnek látta megosztani a játék PC-s rendszerkövetelményeit. Lássuk, hogy milyen vas kell ahhoz, hogy találkozhassunk Lady Dimitrescuval!

A Resident Evil 4-ből ihletődik a Village

Peter Fabiano producer interjúban mesélt a Resident Evil-széria következő fősodorbéli darabjáról, a Village-ről. Szóba került Lady Dimitrescu és az is, hogyan jött a Village ötlete.

Resident Evil: Village - Maiden demóteszt

A Capcom az utóbbi években bevett szokásához híven az idei Resident Evil-epizód előtt is adott egy kis ízelítőt abból a világból, amiben majd a Village során kalandozhatunk. A produktum viszont egyelőre nem tűnik túlságosan meggyőzőnek.

Szeptemberben érkezik az új Resident Evil-film

Kiadós huszonötödik születésnapnak néz elébe a Resident Evil-sorozat, elvégre a legújabb élőszereplős film is idén debütálhat majd - és ha minden jól megy, talán már a mozikban.

Resident Evil: Village - ilyen lesz a gyűjtői kiadás

Nem lesz egy párfilléres mulatság a Resident Evil: Village gyűjtői kiadása, ugyanis a Collector's Edition átszámolva nagyjából félmillió forintért kerül majd a boltok polcaira - cserébe többek között megtalálható lesz benne Chris kabátja is.

Májusban érkezik a Resident Evil: Village

A Capcom tegnapi Resident Evil-showja elhozta nekünk a játék legújabb előzetesét és első gameplay felvételét, ezenkívül már dátumot is társíthatunk a Resident Evil: Village mellé. A türelmetlenek bele is vethetik magukat a demóba PS5-ön.

Itt nézhetitek vissza a Resident Evil Showcase-t!

Ma este 11 órakor ismét megmutatja magát a Resident Evil: Village. A Resident Evil Showcase-en megkapjuk az első gameplay felvételt a legújabb epizódból, de ezen kívül még sok más érdekességre is számíthatunk a szériával kapcsolatban.

Jövő héten ismét mozog a Resident Evil: Village

Január 21-én egy virtuális bemutatót szervez a Capcom, ahol a Resident Evil: Village-ből láthatunk majd játékmenet-felvételeket, de ezenkívül még sok más Resident Evil-franchise-ot érintő hírre is számíthatunk a kiadó szerint.