Resident Evil: Village PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

Szokatlan folytatással tért vissza a Resident Evil.

A Capcom elárulta, mely franchise-ai a legnépszerűbbek

Megtudhattuk, hány darabot adtak el a Monster Hunter-, a Resident Evil-, a Street Fighter-, a Devil May Cry- és a Dragon's Dogma-játékokból.

Pörgős előzetest kapott a Resident Evil: Village DLC-je

Idén ősszel jókora kiegészítőt kap a Resident Evil: Village. Az új Gold Editionben is feltűnő újdonságok egy új történetet, külső kameranézetet és a Mercenaries nagy frissítését foglalják magukba.

SGF 2022: Érkezik a Resident Evil: Village első sztori DLC-je

A Capcom új sztorialapú DLC-t jelentett be a Resident Evil: Village-hez, mely a Shadows of Rose alcímet fogja viselni. Ezen felül egyéb érdekességekkel is szolgált a kiadó a játékkal kapcsolatban.

SGF 2022: Saját műsorral jelentkezik a Capcom is

A Capcom sem marad le a nagy nyári játékparádéról, a japán stúdió egy közel 35 perces előadással készül a jövő hétre. A rendezvény főként a már bejelentett címek újdonságaira fókuszál majd.

Hivatalos: jövőre érkezik a Resident Evil 4 remake-je

Rengeteget pletykáltak róla, és az éjszaka tartott State of Playen végül bizonyosságot nyert: jön a Resident Evil 4 remake-je, amely PlayStation VR2-tartalmat is ígér a rajongóknak.

Nézd vissza a State of Play adását!

A PlayStation-rajongók jó okkal tapadhatnak ma éjjel a képernyőkre, a Sony ugyanis egy félórás prezentáció keretei közt mutatja be a platformra érkező külsős játékokat. Külön szegmenst kap a PS VR2 is.

Megkapta első előzetesét a Netflix új Resident Evil-sorozata

Júliusban olyan szemszögből láthatjuk a Resident Evil-univerzumot, ahogy eddig még soha. A Netflix élőszereplős sorozata a Wesker család jelenét és jövőjét is képernyőre viszi.

Júliusban érkezik a Netflix Resident Evil-sorozata

Javában pörög a Resident Evil-láz a Netflixnél (inkább kevesebb, mint több sikerrel), így idén nyáron sem ússzuk meg a zombiinváziót. A streamingszolgáltató bejelentette: a nyár közepén debütál az élőszereplős Resident Evil-sorozat.

Íme, a BAFTA Games Awards idei jelöltjei

Idén sem marad el a Brit Film- és Televíziós Akadémia díjátadója, ahol felsorakoznak az elmúlt év legnagyszerűbb videojátékai. A kategóriák közt ezúttal a Returnal és az It Takes Two szerepel a legtöbbször jelöltként.

DICE Awards 2022: Az It Takes Two az év játéka

Az Academy of Interactive Arts & Sciences idén a huszonötödik alkalommal rendezte meg a DICE Awards díjátadóját, ahol ezúttal is felsorakoztak az elmúlt év legnagyszerűbb játékai. Lássuk a nyerteseket!